Ezúttal a heti trendet a zamárdi fesztiválon készítettük. A bulizók szerencsére mindig mindent megtesznek, hogy valamivel kitűnjenek a tömegből, a Balaton Soundon meg ráadául mindenki villantani akar valami nagyon trendit is különös szettje mellett. A minibe öltözött legyezős lány menő tetoválásaitól különleges, a szőke jónő csillogó kiegészítőitől, a majdnem-rocker pedig felnyírt hajától.

Mangalány

Alexandra talpig fehérben érkezett, szandálja, szoknyája és apró felsője is világos színű volt, így a figyelem még jobban az arany kiegészítőhegyekre és a hasára varrt színes rajzfilmfigurákra terelődött. „13 éves koromtól 17 éves koromig szereztem a tetoválásaim, és azért a Power Puff Girlst tetováltattam magamra, mert én is megmentem a világot” – mondta a vidáman pózoló 19 éves, aki minden napra két szett ruhával készült, de ahogy csütörtöki szerelését elnéztük, ehhez nem volt szüksége két bőröndre. Ha önnek bejön a mesehősös tetkó és a fehér aligruha, szavazzon rá!

Páros egyenpóló

„Azért csináltattunk ilyen pólót, mert nagyon szeretjük a fröccsöt! Meg akartunk valami őrültséget, és egyszer fröccsöztünk, és azt mondtuk legyen fröccs!” – mondta kánonban Enikő és Hanga. Rengeteg vicces nyomatos pólót láttunk a Soundon, de ilyet, aminek csak párban van értelme, nem, pedig olcsó, 2.000 forintból megvan és praktikus: „Ha elkeveredünk, szerintem megkérdezek bárkit, biztos tudni fogják, hol van a másik felelem” – mondta Enikő. Mással közösen nem készültek a csajok, de Hanga azért próbálkozott egyedül is: „Én készültem szájharmonikával. Nem tudok szájharmonikázni, de majd ami jön”. Ha a páros-nyomat tetszik önnek legjobban, szavazzon a lányokra!

Uniszex fürdőruha

„14 napja vettük, amikor a Balaton Soundra készültem, új bikinit akartam, online boltokban találtam pár jó fürdőruhát, de akkor mondta a barátom, hogy ő is szeretne egy új gatyát. Együtt találtuk ezt, pont ugyanolyan a mintájuk, ugyanaz a márka, ugyanazok a színek…” – mondta Kristina, aki pasijával Csehországból érkezett a fesztiválra, a zene és a víz maitt. „Ez az első alkalom, hogy itt vagyunk, a zene miatt jöttünk, mert Európában nincs még egy olyan fesztivál, mint ez. Még arra gondoltunk, a Máltai Fesztiválra megyünk, de az jövő hétvégén lesz, addigra nem tudjuk kipihenni ezt a bulit” – mondta röhögve Kristina pasija. Ha önnek jobban bejön a közös fürdőruha, mint a majdnem ugyanolyan egyenpóló, szavazzon Kristináékra.

Miniruha, műgyémánt

Volt, aki inkább a stílusra helyezte a hangsúlyt, nem a poénra: Zita virágos, fodros aljú miniruhában, magastalpú cipő helyett vietnámi papucsban érkezett fesztiválozni. A virágos, aranypántos ruhához fehér, strasszköves táskát és fehér keretes napszemüveget párosított a szőke bulizó: szettje vagy tetszik valakinek, vagy nem, a vele bulizó uraknak például biztos nagyon bejött. Ilyet nem látni a Szigeten, de épp ezért jó a Sound: ha ön szerint Zita volt a legjobban öltözött, szavazzon rá!

Censored

Nem, nem mi takartuk ki Fanni szemét, ez egy napszemüveg, és csak egyet tudunk érteni a lánnyal: azért vette meg, mert kurva jó.

”Hátul a kempingben lehet venni, csak ajánlani tudom!” – tette hozzá a sötétkék overálban, fehér kiegészítőkkel bulizó lány. „Három bőrönddel jöttem, rengeteg ruhával készültem, túl sokkal is. A szüleim kereskedők, szóval a ruházkodás adott. Kedvencem most ez a fehér nyári csizma. És nem, nem túl meleg, mert direkt nyári! A strandra persze papucsban megyek…” – tudtuk meg a takart szemű heti trend-alanytól. Fanni kedvenc kiegészítője – a csizmán és az adatvédelmi napszemüvegen kívül - az óra és mindenféle karkötők. Ha önnek meg Fanni a kedvence, szavazzon rá!

A stylist

Katát piros rózsája és csillogó leggingse miatt akartuk mindenképp lefotózni, hiába öltözött sötét tónusú ruhába, valahogy mégis kitűnt a tömegből. „Nincsen miértje, tök általános számomra, hogy így öltözöm” – mondta Kata, aki stylistként dolgozik, munkáit többek közt az X-Faktorban láthattuk.

„Mindig annak megfelelően öltöztetek, ami az elvárás. Az X-Faktorban például mindig azt kell figyelnem, hogy ki milyen, és azt kiemelni. Nem torzítjuk el azt, aki színpadra áll, a lehető legjobbat hozzuk ki belőle” – tudtuk meg Katától, aki négy napra jött, de nem biztos, hogy végig marad.

A majdnem rocker

Boglárkát shortja és felnyírt haja miatt állítottuk meg, amint megláttuk. „Nagyon göndör a hajam,ezért sokáig nem mertem levágni. Aztán jött egy szakítás, akkor úgy döntöttem, lenyesem az egészet, aztán tovább alakult, egy-két éve így hordom” – mondta Boglárka, aki hétköznap is szeret stílusosan felöltözni. „Mindig kitalálom,mit veszek fel, de nehéz, az emberek miatt”.

Egyébként nem gondolta végig, pontosan mit pakoljon, kedvenc darabjait hozta a fesztiválra, azokat pedig saját bevallása szerint félrészegen dobálja magára koncertek előtt. „Ha hidegebbre fordul az idő, van egy kukászacskó jellegű dzsekim, amit nagyon szeretnek a haverjaim, mert iszonyatosan sokat lehet vele cikizni, és olyan, mintha szaunában lennél, mert tökéletesen szigetel” – mondta Bogi, aki az Underworldöt és Snoop Doggot várta nagyon. Ha önnek a laza, de csinos lány a kedvence, szavazzon rá!

Ki a legjobban öltözött?

Szavazzon - ön szerint ki a legjobban öltözött ezen a héten? A virágos ruhás szőke jónő, vagy a fröccsös lányok? Esetleg a páros kockás fürdőszett jön be önnek? Vagy Fanni adatvédelmi napszemüvege viszi a prímet? Ha Kata kicsit darkos szettje tetszik önnek a legjobban, szavazzon rá, ha Boglárka kicsit Tóth Gabis ruhája a kedvence, tegyen az ő neve mellé pontot. Ki öltözött legjobban a Balaton Soundon?