Még javában benne vagyunk a fesztiválszezonban, de azért most már kicsit kezd monotonná válni a koncertek egymásutánja. Unja már, hogy a legjobb számokért mindig meg kell várni a ráadást? Nem röhög a külföldi előadók Hungary-hungry szóviccein? Nincs kedve bekapcsolt telefonnal integetni a közönség tagjaként? A Velvet koncertklisé-bingója a leglaposabb koncertet is felejthetetlen élménnyé varázsolja - alább ingyenesen akármennyi szelvényt nyomtathat, aztán már indulhat is a színpad elé. Mindegy, melyik feltörekvő vagy kiöregedett banda zenél, ezentúl garantáltan nem fog unatkozni!

Íme a bingószelvény-generátor

Név:
Koncert:
Időpont:

Így kell koncertklisé-bingót játszani

A szabályok borzasztó egyszerűek: a koncertlátogató társaság minden tagja számára ki kell nyomtatni egy-egy bingószelvényt. Figyelem, az oldal minden frissítésével új, véletlenszerűen elrendezett bingószelvény nyomtatható! Minden játékosnak különböző bingószelvény jár.

A kinyomtatott papír mellé tollat is kell vinnünk magunkra a koncertre, így a tényleg nagyon uncsi részeknél legalább rajzolgathatunk is a túloldalra. Amikor a 25 négyzetben olvasható dolgok közül az egyik bekövetkezik, azt a négyzetet a bingo hagyományos szabályainak megfelelően ki kell ikszelni a szelvényen.

Akinek először gyűlik össze öt iksz egy teljes összefüggő sort, egy teljes összefüggő oszlopot vagy egy teljes összefüggő átlót alkotva, annak fel kell kiáltania, hogy “Túl sok a klisé ezen a koncerten!” (vagy rövidebben “Bingo!”, esetleg “Még sört!”), ezzel tudtára adva a többieknek, hogy nyert.

Nyereménye természetesen az, hogy a többiek elkísérik a borzasztó unalmas koncertről egy sokkal izgalmasabb bárpulthoz, és fizetnek neki egy sört (vízszintes sorral nyerés esetén), fröccsöt (függőleges oszloppal való nyerés esetén) vagy pálinkát (átlós nyerés esetén). A frissítő elfogyasztása után máris lehet indulni új koncertet keresni, feltéve, hogy maradt még kinyomtatott, de fel nem használt bingószelvény. Tessék jó sokat nyomtatni belőlük, hogy a társaságból mindenkinek jusson!

Fontos: ne felejtse két nyomtatás között mindig frissíteni ezt az oldalt, hogy az automata új szelvényt generáljon! Jó szórakozást!