Az Aranypart buliján a trash-reality szereplői kedvükre kiöltözhettek: a csajok mind seggvillantós miniben, a pasik köldökig kigombolt ingben jelentek meg, mondjuk nem is vártunk tőlük mást. Ebben a heti trendben arra a szereplőre szavazzon, akinek ön szerint a legjobban áll a piacos-diszkós stílus!

1. Aranypart Ada

Aranypart Ada fekete, színes betétekkel megspékelt miniruhában bulizott, neki még jól is állt a teljes lábvillantás, mert elég sportos alkata van. Cipője mondjuk eléggé elütött a ruha színeitől, jobban járt volna egy sima, fekete lábbelivel, ráadásul piros körmei sem rímeltek semmire, de ezt rajtunk kívül valószínűleg senki nem nehezményezi. A szereplők közül még ő volt a legelegánsabb, ha ön szerint Ada cucca a legelfogadhatóbb, szavazzon rá!

 

2. Aranypart-Éden Niki

Aranypart Első Éjszaka Dugok Niki egy szürke tunikát vett fel nadrág nélkül, meg is lett az eredménye, tisztességeset villantott. A vállban bő, seggben szűk öltözet nem a legelőnyösebb az erőslábú realitycelebnek, de ő elég jól érezte magát a szürke pamutfelsőben, amit sápadt virággal díszített. A színharmóniából csak a sötétbarna Louis Vuitton táska és a feketére mázolt szemek lógnak ki, de azok nagyon. Ha önnek mégis Niki szettje a legszimpatikusabb, szavazzon rá!

 

3. Aranypart-Éden Levi

Az Éden Hotelből már ismerős jászkarajenői focista hozta a kötelező lazacsávó stílust, de a többi felhajtott galléros vállakozó-külsejű férfival ellentétben volt annyi humora, hogy rózsaszín cipőt és pink kamionossapkát vett a szürke, és szerencsére nem dekoltált felsőjéhez. A sapkán csak dob a felirat: „I love my cat”, azaz szeretem a macskám, mondjuk a műgyémánt fülbevalókat nem értjük, Beckham sem hord már egy ideje efféle smukkokat, de ha önt még ez sem zavarja, szavazzon Leventére!

 

4. Aranypart Ádám és Gábor

A két aranypartos annyira hasonlóan öltözött fel, hogy nem is kapnak két külön bekezdést: „Kerestem az igazit, de nem találtam, pedig megbasztam mindenkit” Ádám, akit a Kockahas blogban meg Istvánnal vettünk egy kalap alá, félig-felhajtott galléros, csíkos ingben, térdig érő farmerban és piros Converse-ben pózolt nagyon komolyan a kamerának. Felzselézett haj és mélyen kigombolt ing súlyosbítja az összhatást, de attól, hogy mi az ilyentől kiszaladunk a világból, önnek még bejöhet. Gábor ugyanezt a stílust képviseli, hosszú farmerral, hófehér inggel, gyantázott mellkassal és szörfös nyaklánccal. Persze zselé az ő hajába is került.

 

5. Aranypart Meli

Meli vett nadrágot a tunikához, szokatlan kivétel az aranypartos csajok között. Felsője viszont mellben hangsúlyos volt, annyira, hogy biztosítótűvel kellett összefogni, hogy ne legyen még kihívóbb. A fekete-fehér összeállításról sokat nem lehet mondani, egyszerű volt, de elfogadható, a realityszereplők közül pedig egyedül Melin nem volt extra-magassarkú cipő. Ha ön szerint Meli lehető legegyszerűbb szettje a legjobb, szavazzon rá.

 

6. Éden Szandra

A verekedős, felemás mellű, enervált trash-celeb is megjelent annak a műsornak buliján, amelyben ő uszkve 10 percet szerepelt. Ki kell tennie magáért, ha nem akar nagyon hamar elfelejtődni, úgyhogy készségesen pózolt, pofozkodott, és idegesen magyarázott a minimum túl rövid, színes, elég piacos hangulatú ruhában, melyből időnként kivillant bugyija. Fekete cipője és táskája egyébként jól ment a szetthez, a virágos-ocelotos minta pedig felhívta a figyelmet a ruha viselőjére. Ha önnek tetszik a csöcsbartert kicsit bebukó Szandra, szavazzon rá!

 

7. Horváth Éva

A Viasat3 műsorvezetője is tiszteletét tette az Aranypart-bulin, sőt, rövid beszédet is mondott az elöl rövid, hátul hosszú, fényes műselyem ruhában. A pánt nélküli, derékban szűkített estélyi nem egy telitalálat, de valamivel elegánsabb, mint a műsorvezetőnő F&F bemutatós szettje. Horváth cipője, táskája is fehér, kicsit más árnyalatú ugyan, mint a ruha, de legalább törekedett a színharmóniára. Ha ön szerint a műsorvezető volt a legcsinosabb a buliban, szavazzon rá!

 

Ki a legjobb?

Nos, ön szerint melyik szereplő öltözött fel legjobban saját műsorának promópartijára? A bugyivillantós Nikin, vagy a macskanadrágos Melin jobb a tunika? Esetleg Horváth Éva felemás estélyije tetszik önnek? Vagy Ada fekete minije? Talán ön szerint a csajok úgy, ahogy vannak rosszul öltöztek fel, de a pasikon baromi jól áll a hasközépig kigombolt ing? Nézze meg alaposan a képeket, jól fontolja meg, kire voksol, és szavazzon!