Az ESPN magazin minden évben szentel egy számot a legjobb testű sportolóknak, Bodies We Want [Testek, amelyeket akarunk] címmel. Meztelenül fotózzák őket, amit persze a sportolónők hatalmas megtiszteltetésnek éreznek. Az idei szám címlapján az amerikai női foci válogatott egyik játékosa szerepel, de az összeállításba került golfozó, bowlingos, és szörfös is. Nézze meg 2011 legjobb legjobb testű sportolóit!

"Megtisztelve érzem magam, hogy megkaptam a lehetőséget, hogy ne általában az atléták testét ünnepeltessem, hanem a női atlétákét" - nyilatkozta Hop Solo, akit mi a női foci vébé legjobb csajai között legutóbb csak megemlítettünk. Solo szerényen elmondta, hogy félt, hogy nem fog megfelelni az olvasók elvárásainak. Erről döntsenek önök.

"Egyre és egyre kényelmesebb a meztelenkedés, különösen egy olyan napon, mint a mai. Hihetetlen meleg volt kint, és sajnáltam mindenkit, akinek ruhában kellett lennie" - mondta a snowboardos Gretchen Bleiler, akit Hollywood egyik ikonikus hotelje, a Chateau Marmont tetején fotóztak egy forró napon. "Nagy megtiszteltetés együtt szerepelni a világ legjobb atlétáival" - tette hozzá.

"Ez az első alkalom, hogy ruha nélkül készítenek képeket rólam. Furcsa volt, de mindenki laza volt. Csak arra koncentráltam, hogy tartsam a pózt. Szerintem jók lettek a képek" - nyilatkozta a kosaras Blake Griffin. A képeken többek között szerepel még Alicia Sacramone (tornász), Belen Mozo (golfozó), és Kelly Kulick (bowlingos) is.

Természetesen nem ez az első alkalom, hogy az ESPN összegyűjti a legjobb testű sportolókat. A 2009-es összeállításban beválogatták például Claire Bevilacquát (szörfös), Serena Williamst (teniszező), és Michelle Cartert (súlylökő), a 2010-es válogatásban pedig szerepelt Diana Taurasi, kosaras, és az amerikai női vizilabda válogatott is. Női olvasóink pedig ne feledkezzenek el a férfi sportolókról.