Valami nagyon durva történt szombat este az RTL Klubon, ahol Ördög Nóra nagy (lila) moncsicsifejű madár lett, Vastag Csaba idétlen nadrágban ugrált, Nagy Feró és Sebestyén Balázs pedig megosztozott egy zakón.

Több izgalmas felfedezést is tehettek az X-Faktor nézői szombat este: elsősorban azt, hogy Ördög Nóra stylistjai a Szezám utcából ismerős nagy, sárga madárból merítettek ihletet a műsorvezető felöltöztetéséhez. Ördög a báb-állat lila változatában nyomta végig a műsort, éppen csak a hajában nem voltak tollak, de mint ő is megjegyezte, az egész színpadot beborították a belőle hulló pelyhek. (Emellett a műsorvezetőre egy brutálisan magas sarkú cipőt adtak, így aztán tényleg szinte mindenkinél magasabb volt a színpadon.)

Az már csak részletkérdés, hogy a rövid hajú műsorvezető egyre jobban hasonlít Moncsicsire, de ez nem divatügyi kérdés, csak a fodrászoknak akadnak érdekes ötletei.

A műsor aktuális szezonjának első adásában Vastag Csaba is színpadra lépett. Ő viszont az égvilágon senkire és semmire nem hasonlított, mert egy teljesen megfejthetetlen nadrágot húzott fel. A ruhadarabot legfeljebb a szuperhősök cicanadrágra felhúzott alsógatyás stíluseleméhez tudnánk hasonlítani, esetleg egy fordítva felvett frakkhoz de ahhoz meg túl bő szabású volt a felsőbb régió. Most tök komolyan, mi ez? És miért hangsúlyozza ennyire a farokrégiót, amikor ebben a nadrágban Vastag pont hogy Vékonynak és Kicsinek tűnik?

Végül pedig Nagy Feró zakóján akadt meg a tekintetünk: a kék kabát, könyökén barna folttal egy kellemes választás volt, és valószínűleg a csatorna több öltöztetési szakemberének is tetszett, mert a műsor után kezdődő Való Világban is felbukkant: Sebestyén Balázson egy pontosan ugyanilyen zakót láthattunk.

Mindkét műsort a Camponában forgatják, tehát a zakó éppen lehetett volna ugyanaz, de értesüléseink szerint a két stúdió a bevásárlóközpont ellentétes oldalain található, és a stylist sem ugyanaz. Élő műsorok esetén pedig valószínűleg senki sem vállalná be a kockázatot, hogy a zakó nem érkezik meg időben a helyszínre, ennél jóval alaposabban megtervezik az ilyen részleteket. Az ügyben megkerestük az RTL Klub sajtóosztályát, válaszukat egyelőre várjuk.