Különböző eseményeken, műsorokban rendre találkozunk rosszul, ízléstelenül vagy szimplán csak unalmasan öltözködő celebekkel. Ebben a cikkben arra várjuk a választ - öntől - hogy kik azok a nők, akikre ráférne egy styling. Kiszel Tündén vagy Keresztes Ildikón segítene többet pár új ruha? A legrosszabbul öltözött női celebet keressük, ezért magasabb pontszám rosszabb véleményt fejez ki: adjon 10 pontot annak, akire nagyon ráférne egy stílusváltás, és 1-et annak, aki ön szerint tulajdonképp jól öltözik!

1. Kiszel Tünde

A dekoratív médiaszemélyiség ad magára, mindig rendesen kiöltözik. A bálokra kivétel nélkül abroncsos, habos-babos estélyiben érkezik, általában hangsúlyozza dekoltázsát, szereti a rózsaszínt és a fodrokat. Utolsó naptárában lakkcuccokat és csipke combfixet vett a dobermannok mellé. Imádja a színes bikiniket és bugyigyűjteménye van, mégis, ha róla van szó, nem a jó ízlés, maximum vastag szemöldöke jut eszünkbe. Ön szerint elég stílusos Kiszel vagy még van min dolgoznia?

2. Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta mániája a fiatalos öltözködés, nincs is ezzel baj: nyáron tetőtől-talpig fehérben fogadja az újságírókat, télen általában farmerban, és fekete, dekoltált felsőkben parádézik. Mi legkevésbé a csipkés felső-kombinációt értjük, melyet még 2009-ben vett az énekesnő egy eseményre. Persze ha önnek bejön, nyomjon 1-est!

3. Erdélyi Mónika

Mindenki Túlsúlyos Mónikája egyszerűen öltözik, és egyszerűen is öltöztették tévés pályafutása alatt - kapott is érte kritikát, nem csak tőlünk. A furcsán szabott répanadrágokat színes, műanyag kiegészítőkkel próbálja érdekesebbé tenni a műsorvezető, de stílusa attól még semmilyen, rengeteg így öltözött nőt látunk az utcán. Ön szerint egy tévés celebnek ennél illene érdekesebben öltöznie? Akkor adjon 10 pontot Erdélyinek!

4. Keleti Györgyi

Az exminiszter balhés lányára is jellemző a semleges öltözködés: farmer, fekete felső, esetleg valami fodor, párducminta vagy csipke. Az összkép mégis inkább szedett-vedett, mint menő. Pedig a Frizbi felvételre még stílusban passzoló csivavát is vitt magával. Vagy ön szerint mégis jól néz ki?

5. Molnár Nagy Ő Anikó

Egy ideje nem sokat szerepel Molnár Nagy Ő Anikó, de amíg meghívták ide-oda, mindig tudta, mire terelje a hangsúlyt: hatalmas melleire. 2008-ban például a szexről beszélgetett zavarba ejtően mini szoknyában, de terhes földanyaként is megnézhettük egy visszafogott szettben.

6. Erdőhegyi Brigitta

Az énekesnő imádja a bundákat, a bőröket és a lakkot. Kedvence a leggings (lehetőleg fényes anyagú), ami fölé felkap egy rövid topot, meg valami szőröset, és kész is bármilyen alkalmi szett. Szerintünk azért jobban is végiggondolhatná, mennyi bundára van szüksége, de ha önnek Erdőhegyi pont bejön, adjon neki kíméletesen alacsony pontszámot!