Különböző eseményeken, műsorokban rendre találkozunk rosszul, ízléstelenül vagy szimplán csak unalmasan öltözködő celebekkel. A nőket már kielemeztük, most a férfiakon a sor: Gáspár Győzőnek kéne stylist vagy Havas Henrik vehetne végre új ruhákat? Bajor Imre fehér szemüvege vagy Vujity Tvrtko sapkája cikibb? Ez is ízléstelenségi verseny, a nagyobb pontszám ennek megfelelően borzasztóbb ruházatot jelent: adjon 10 pontot annak, akire nagyon ráférne egy stílusváltás, és 1-et annak, aki ön szerint tulajdonképp jól öltözik!

1. Gáspár Győző

A sokat kamuzó showman stílusát senkinek nem kell bemutatni: ha épp nem zebracsíkos fürdőköpeny vagy susinaci van rajta, akkor makulátlanul elegáns öltönyökben parádézik. Persze az egyszerű fekete szettekre kell egy adag strassz, csipke, vagy fodor, hogy nehogy visszafogott legyen az összkép. Győzike az a közszereplő, aki képes nyakkendőt venni egy csíkos pamutpólóhoz, és akkor a hegyes orrú kígyóbőr cipőkről még nem is beszéltünk… Kattintson az alábbi fotóra, aztán minél jobban borzong a galériában megjelenő képek láttán, annál magasabb pontszámot adjon!

2. Havas Henrik

Győzike ellentéteként Havas szinte egyáltalán nem ad magára: simán felvesz egy 3 éves, már újkorában is ciki pólót egy idei interjúhoz. Rajta még a stylistok sem tudnak eleget dolgozni, még a rózsaszín nyakkendő is úgy áll a mogorva celeben, mint tehénen a gatya. Ha ön szerint Havas mégis jól öltözik egy átlagemberhez képest, adjon neki kíméletesen 1 pontot.

3. Vujity Tvrtko

A riporter mindig, mindenhova baseballsapkában megy. A sapka védjegyévé vált, akárcsak a kitűrt ing, amelyért kollégánk szerint Tom Ford simán életfogytiglanra ítélné. Hogy Tvrtko mennyire öltözik gondosan, már abból is látszik, hogy csak alsó pólót cserél egy-egy esemény között: a két, galériában látható képen ugyanis csak az atléta színe különbözik, semmi más nem. Vajon a baseballsapka-mánia tényleg egyenlő a kreatívan egyéni stílussal? Becsülje meg ön a cikiségi faktort!

4. Schobert Norbert

Az Update apukája erős szettekben képes megjelenni. Kedvence az MBT szandál, a lehetetlen színű ingek és a strasszos-mintás felsők. Régebben terepmintás edző-szettel haknizott, de egy egri bolt megnyitójára is sikerült nagyon elegánsan érkeznie: tréningfelsőben. Ettől még Schobert fejlődőképes, így a negyvenhez elérkezve egyre normálisabb ruhákat vesz fel, akárcsak neje, akinek régebben mániája volt minden lehetséges helyzetben kitenni dinnyényi mellét.

5. Zámbó Árpy

Zámbó Jimmy bátyja mindig erős kihívásokkal küzdött trend terén, például mikor kinevezték az 5-ös csatorna műsorvezetőjének, színben és mintában tökéletesen elütő darabokat sikerült magára rángatnia. Kedveltük fehér szmokingját is, akárcsak az Ezek megőrültek!-ben viselt testhezálló kosztümjét, de arról most nem csatolunk képet, mert az tulajdonképp munkaruha, nem tehet róla Zámbó.