A X-Faktor műsorvezetője, Ördög Nóra is kivette a részét abból, hogy sokan emlékezzenek a második széria fináléjára. A szombati adásban kis tütüszoknyát viselt, a vasárnapi, végső döntőben pedig végre olyan ruhát, amiben volt dekoltázsa.

Ördög Nóra, az X-Faktor műsorvezetője az utolsó adásra, a fináléra azzal készült, hogy felvette az első olyan ruhát, amiben dekoltázsa volt, végre felhagyott a pánt nélküli vagy teljesen zárt koktélruhákkal.

A műsorvezető egyébként az egész sorozat alatt visszafogottan öltözködött néhány kivételtől eltekintve, az igazi érdekességet az jelentette, hogy ahogy fogytak a versenyzők, nagyjából úgy rövidült a szoknyája.

A legextrémebb ruháját már az első élő adáson elsütötte, amikor leginkább a Szezám utca Nagymadárjára hasonlított egy lila összeállításban. Megjegyzésünkre rögtön a következő műsorban reagált is.

Körülbelül másfél évnyi letisztulás eredménye Ördög Nóra idei, viszonylag egységes stílusa, ami nagyjából azt jelenti, hogy kis koktélruhákat kap, jellemzően fekete, szürke és ezüst színekben, amik jól kiemelik hosszú, formás lábait, ráadásul jól passzolnak rövid hajához.

A rövid hajat, ami egyértelműen jól áll neki, és még így is sokat tudják variálni, még tavaly kapta az X-Faktor alatt, amikor még Sebestyén Balázs volt a műsorvezető-társa.

A ruhákat is tavaly kezdték szépen egyre rövidebbre szabni rajta, és a kezdeti akár farmeres, bő felsős összeállításokból elvinni a szinte a teljes lábat mutató, egészen miniruhákig. A tavalyi döntőben egy flitteres zsákruhát kapott, ami idén csak egy átlagos adásra lett volna már elég. Láttunk rajta egyébként flitteres (ez szintén trend), meg zsákruhát is.

Sőt, a tavalyi talán legextrémebb darabja, egy háromöves, Ollókezű Edward-hommage is csak egy átlagadásra lett volna elég idén. Az X-Faktor második szezonjának végén Ördög Nóra öltözékét korábban szinte elképzelhetetlen szintre emelték. A szombati adásban egy apró kis tüllszoknyát kapott, annyira kicsit, hogy talán nem is biztos, hogy érdemes szoknyának nevezni. A vasárnapi fináléban pedig olyan, Marilyn Monroe leghíresebb ruháját idéző felsőt, amiben végre dekoltázsa is volt - ez komoly újítás a korábbi teljesen zárt, vagy pántnélküli darabokhoz képest.