Ez volt a karnevál utolsó hétvégéje, most húshagyó kedden véget ér a bulizás-bálozás-farsangolás szezonja, és hamvazószerdával kezdődik a böjti időszak. Na de ebbe az utolsó hétvégébe a brazilok szokás szerint beleadtak apait-anyait (reméljük, ön is), megvolt a szokásos fenékrázós-gigadíszletes karneváli felvonulás. Az eseményre Jennifer Lopezt is elküldték, de ő végig csak integetett - mi viszont a képáradatból összeválogattuk a 10 legmerészebb csajt.

Rio de Janeiro a csúcspont

Rengeteg híres karnevál van a világon Velencétől a busójárásig, idén is volt már egy összefoglalónk arról, 2012-ben hogyan farsangolnak a föld különböző pontjain erotikusba hajló giccsel azok, akik igazán tudnak bulizni. A csúcspont azonban az utóbbi olyan 80 évben mindig is a riói karnevál volt, és ez idén sem volt másként, a karnevál utolsó hétvégéjén Brazília vitte el a pálmát.

A férfiakat már bemutatta rájuk szakosodott blogunk, most nézzük, mit villantottak a csajok. A válasz izgalmasan kiszámítható: gyakorlatilag mindent. A képösszeállítással kísérletet tettünk a karnevál 10 legbevállalósabb nőjének bemutatására, legyen az merész jelmez vagy merész meztelenkedés. Kattintson a fotóra és nézze meg az összeset!

Jennifer Lopez pedig csak integet rendületlenül

Ugye milyen jó lett volna ott lenni a karneválon, és önfeledten a táncoló-ünneplő tömeg közé vetni magunkat? Jennifer Lopez azon szerencsések között volt, akik ott lehettek az esemény központjában, egy sörgyártó cég ugyanis fizetett neki egy szép summát, hogy jelenlétével reklámozza őket a felvonuláson. Jennifer Lopez azonban hiába nyomul az egyik leghíresebb brazil tánccal, a lambadával legutóbbi világslágerében, amikor megvolt a lehetősége, hogy élesben is megmutassa tudományát, inkább csak integetett.

Képösszeállításunk több fotót is mutat róla a reptérre, illetve a szállodába érkezés pillanatairól, valamint magáról a karneválról, és valamiért mindegyiken éppen integet vagy gesztikulál valakinek.

Ugyanilyen promóciós utazással állítólag a Black Eyed Peas énekesnője, Fergie is ott volt a karneválon. Az őt küldő sampongyártó azonban nem lehet túl elégedett a befektetéssel, mert Fergie-ről a jelek szerint egy árva képet sem készítettek a fotósok. Bizonyára mert nem integetett eleget.