A tánchoz az ember alapvetően a lábát használja, a kezével közben jó esetben a másikat fogja-fogdossa, illetve gyakran használja a csípőjét-fenekét, hastáncosok a hasukat is. De itt nem ér véget a tánchoz használatos testrészek listája, hiszen szinte bármivel lehet táncolni: füllel, szemöldökkel vagy akár farokkal is. Igaz, amint az az alábbi videókból látszik, ezeket a koreográfiákat nem szokás nyilvános szórakozhelyen bemutatni.

Ujj

Ujjal talán a legegyértelműbb táncolni, hiszen egészen elképesztő breakmozdulatok hozhatók ki. A legjobb az egészben természetesen nem a zene vagy a mozgás, hanem az, hogy végre van indok egy ujjra gyártott sportcipő beszerzésére! Sajnos ez meglepően nehéz feladat, de kulcstartóból biztos ki lehet hozni.

Váll

A videón látható mozdulatsorhoz nem árt, ha rendelkezik az ember egy laza izomsorvadással. Ez persze egyáltalán nem kellemes dolog, de valamit biztos javít rajta, hogy ilyen produkciókkal szórakoztathatja a barátait valaki nap mint nap. Mindenesetre keményebb fizikai igénybevételt jelentő táncórák (pl. balett) elején a bemelegítéskor nem ritkán végeznek hasonló mozdulatokat a táncosok a vállizoláció nevű gyakorlatsor részeként.

Orr

Páran tudják mozgatni az orrukat, az viszont nem elég egy igazán jó koreográfiához, tehát segítségül kell hívni egy üveglapot. Ha ez megvan, akkor már csak kellően hülye fejet kell szereznünk, segítségül hívnunk az arcunk többi részét, és máris rendelkezünk egy bárhova eladható performansszal!

Szemöldök

A szemöldököt nem csak a csábos tekintet elérésére lehet felhasználni, egy egész tánc épülhet rá! Ezzel például a rövid idő alatt a legtöbb szórakozóhely királyaivá válhatunk, sőt, annak idején Lisa Stansfield szemöldökét is belekombinálták a Change című videóklip koreográfiájába.

Fül

Önmagában nem tűnik akkora bulinak, hiszen a fül nem mozog annyira, de ha megfelelő arcszerkezetünk van hozzá, és a dalválasztást sem rontjuk el, akkor azért sokmindent ki lehet belőle hozni.

Farok

A teljesen klasszikus táncmozdulatokat is feldobja, ha egy himálódzó brét is hozzáteszünk. Ha több himbálódzó bréről van szó, amit ráadásul az egyetemes popkultúra egyik csúcsjelensége, Günther egészít ki, akkor kész is a tökéletes tánc, bármikor, bárhova.