Ezt a hetet is heti trenddel zárjuk, méghozzá a hat olyan nővel, akiknek fotóit ezért vagy azért hét közben nem publikáltuk, pedig vétek lenne kihagyni őket az újságból. Most tehát bepótoljuk, ami ebből a hétből nem maradhat ki, annak ellenére, hogy a hat nőnek egymáshoz semmi köze nincs. De itt összeszedtük és bemutatjuk őket olvasóinknak - legalábbis azokat, akik közülük bemutatásra szorulnak.

Dita Von Teese

Dita Von Teese például valószínűleg nem szorul hosszas bemutatásra - ő az a művésznő, aki az erotikus előadóművészet segítségével lett celeb. Most már saját parfümje is van, a hét elején ezt reklámozta Londonban. Dita Von Teese tudja, hogy mi áll jól neki, és a rá jellemző stílustól sosem tágít egy tapodtat sem. Ez az aranyló, földig érő ruha is remekül hozza a ’20-as, ’30-as évek dekadenciáját, és egy csapásra elérhetetlen szexistennőt varázsol viselőjéből. Nem is kell hozzá más, mint a szokásos vörös rúzs, és két szintén arany kiegészítő: egy karkötő és egy kézitáska.

Krysten Ritter

Ez a sötétkékben kacérkodó, 30 éves csaj nem igazán híres, önnek abban az esetben lehet ismerős, ha van olyan bölcs, hogy nézi a Breaking Bad (Totál szívás) című sorozatot. Ebben Krysten Ritter egy ideig az egyik főszereplő szerelmét játszotta, de most végre megkapott egy főszerepet, méghozzá egy új vígjáték-sorozatban, amelynek címe Don’t Trust the Bitch in Apartment 23. Ennek kapcsán a színésznő David Letterman talkshow-jában is megfordult a héten, ehhez vette fel ezt az ’50-es éveket idéző, hetyke rucit. Éjfekete haj, hófehér bőr, vörös rúzs - ez a kombináció Dita Von Teese-nek is jól áll, Krysten Ritternek szintén.

Jayma Mays

Ez a színes egyéniség szintén egy sorozatból lehet ismerős: Jayma Mays a Glee-ben játssza a vörös hajú, kényszerbeteg iskolapszichológust. A musicalsorozatnak most a héten volt egy nagy, sajtótájékoztatóval összekötött eseménye, ezen Heather Morris egy olyan fura szerkóban volt, hogy ő hamarosan a hét legbizarrabb viseleteit soroló cikkünkben találta magát, Jayma Mays viszont a heti trendben van, mert szerintünk ez az okkersárga alaptónusú, harsányan virágmintás ruha remekül áll a törékeny termetű színésznőnek, aki ezek szerint valamiért csak a tévében vörös hajú. Külön piros pont jár a bilikék kézitáskáért (lásd a galériát!).

Victoria Silvstedt

És ha az okkersárga alapszínnél tartunk, következzen Victoria Silvstedt, aki a La Revolution Bleue című film vetítésére ugrott el New Yorkban ebben az egyszerű és nagyszerű kis ruhában. Nincs az egészben semmi trükk, így néz ki egy tipikus amerikai bombanő, akinek a bőre néhány árnyalattal sötétebbre van barnítva, mint amilyen szőkére van festve a haja. Ez a tipikus amerikai bombanő egyébként történetesen svéd, 37 éves, 179 centi és 64 kiló, volt Playmate is, modellkedett is, színésznőként is próbálkozik, jelent már meg zenei albuma is, és persze tévés műsorvezetőként is kamatoztatja bájait. És tűsarkúbanjárással edzi magát.

Courtney Love

A héten Courtney Love is aktív volt. Persze ő minden második héten az, de ezúttal az aktivitása nem annyiban merült ki, hogy nyilatkozott valami ormótlant, hanem szerdán megnyitott egy kiállítást New Yorkban. A kiállításon ráadásul saját műveit mutatja be a nagyközönségnek, ezek között vannak festmények-rajzok, de egy trágársággal összefirkált ruha is. A kiállítás címe egyébként az, hogy And She’s Not Even Pretty (magyarul kb.: És még csak nem is néz ki jól), de ehhez a címhez a Nirvana frontemberének özvegye ezúttal nem valami extrakülönleges borzalmat rántott elő legendásan vad ruhatárából, hanem meglepetésre szexi titkárnőnek öltözött. Csak a válláról aláomló fodrok művésznősek egy kicsit - egy biztos, Courtney Love-ot ilyennek még nem láttuk.

Rihanna

Ki néz ki a legjobban?

Rihanna ezen a héten a sztriptízbárban tett látogatásával és boxeres telefonjával is bekerült a hírekbe, de kár lett volna kihagyni azokat a fotókat, amik május elsején készültek róla munkába (azaz lemezstúdióba) menet. Rihannának rengeteg arca van, és most is valami egészen különleges elegyét adja a kurvás és a kislányos stílusnak. Fent rózsaszín pulcsi, alul olyan rövid szárú forrónadrág, hogy kilátszik alóla a harisnya teteje. A szokásos extrém Rihannához képest van valami sokkolóan normális ebben a Rihannában, amit valószínűleg az is felerősít, hogy kivételesen nincs kifestve, és a haja is természetes színű. Ha még nem nézte volna meg a képösszeállítást, akkor itt az ideje, hogy kattintgatni kezdjen, mert mindegyik nőről több fotót is mutatunk. Aztán ha van kedve, szavazzon! Önnek melyik csaj tetszik a legjobban a hatból?