Hazai idő szerint csütörtök hajnalban újraindult Amerikában az itthon is tévés legendának és mérföldkőnek számító Dallas. A Ewing család történetének folytatásából kockahasakon és hülye híreken kívül eddig nem sokat hallottunk, úgyhogy ebben a történelmi pillanatban inkább a dicső múltra koncentrálunk. Infografikákban foglaltuk ugyanis össze, amit Jockey-ról és Samantháról, illetve Bobbyról és Pameláról egy időben nyilván ön is tudott, csak már rég elfelejtett.

Meddig tartott a tévétörténelem leghosszabb és legrészletesebb álma? Ki hányszor halt meg a képernyőn és az életben? Ki kinek a gyerekét neveli és kinek az unokahúgát ejtette titokban teherbe? Alább a Dallas időrendjének és a Ewingok családfájának összefoglalásában rengeteg választ talál olyan kérdésekre, amik remélhetőleg már évtizedek óta nem merültek fel önben.

És ha már fent szóba került, álljon itt a frenetikusan trágár magyar Dallas-paródia. A szállóigévé vált mondat a legutolsó másodpercekben hangzik el, csak felnőtteknek ajánljuk.