A budapesti Lázár utcai Horror Színházban feladatot kell teljesíteni vér, hullák és koporsó közt, csuklyás segédek kísérik az embert, akik hivatásos statiszták. Azért előfordul, hogy nekik is van mitől félniük, az ijedt látogatók közt akadnak olyanok, akik a rémületben rálépnek a színészek kezére vagy lábára.

A budapesti Lázár utcai Horror Színház több mint egyszerű kísértetház, a látogatók mindannyian részesei egy történetnek, ráadásul feladatot kell teljesíteniük. Aki már volt a színházban korábban, az is újabb élménnyel gazdagodhat, még félelmetesebb, még izgalmasabb a House of Horror Bazilikánál lévő helyszíne. "A sötétség az, ami megijeszti az embereket, mert mindenki azt vetíti ki, ami a saját tudatában létezik" - mondta a Velvetnek Isu, a Horror Színház egyik statisztája, aki többedmagával paráztatja körülbelül félórán át a vendégeket.

A látványból - vérimitáció a falakon, hullák, tetemek - szituáció lesz, gyakorlatilag azonnal, ahogy az ember belép, meg kell keresnie a kulcsot, amivel kinyithatja az ajtót, amin keresztül beléphet a horror labirintusába. A labirintus minden állomásánál fotókat kell keresni, a feladatok teljesítésében csuklyás segédek segítenek.

A horror labirintust nem mindenki bírja, előfordult már, hogy egy lány sírva rohant ki - a videóban szereplő Nagy Adrienn sem bírta -, de az is megtörtént, hogy egy csapat kemény srác közül az egyiket ki kellett vinni a Horror Színház egyik szobájából. A színházban dolgozó statisztáknak is van mitől félniük, volt, aki az ijesztgetésre agresszívan reagált, és majdnem megütötte reflexből az egyik statiszta lányt. Az is előfordul, hogy a nagy ijedtségben valaki a statiszták lábára vagy épp kezére lép.