A jól kereső örmény realityceleb válása óta Kanye Westtel randizgat, és állítólag a divatiparban nyomuló rapper öltözteti őt: ennek köszönhető, hogy egyre több letisztult szabásvonalú, márkás, szürke, fekete és fehér ruhában láthatjuk. Nézze meg galériánkban, honnan indult Kardashian, és hogyan válik lassan stílusikonná! Már ha egy házipornós celeb stílusikon lehet valaha.

2006-ban még a kutyát sem érdekelte Kim Kardashian, és neki volt megtiszteltetés Paris Hiltonnal pózolni, nem fordítva, de aztán egy jól időzített házipornóval a legismertebb celebek közé küzdötte fel magát az örmény celeb. És ahogy egyre híresebb lett, egyre jobban kezdett öltözködni, a kezdeti abszolút közönséges szettjei helyett mind többször jelent meg egyszínű, homokóra alakjára illő holmikban.

Az elmúlt két hónapban azonban – mióta Kanye Westtel jár – a várhatónál is jobban kezdett öltözködni Kardashian, csúcsra járatta az elegáns megjelenést – egy-két bakit leszámítva –, és egyre kevesebbet mutat magából: hosszú nadrágokat, különlegesen, de nem extramélyen dekoltált felsőket visel. Bátran mesél arról a Harper’s Bazaar egyik szerzőjének, hogy mióta nem kell cipekednie a reptereken, mindig talpig drága cuccokba öltözik, ha utazik valahová. Louis Vuitton, Valentino, Celine, Louboutin, csak hogy pár márkát említsünk azok közül, amit Kim Kardashain kedvel. Jobban mondva, amiket pasija kedvel: külföldi divatkritikusok azt figyelték meg, hogy jócskán megváltozott a celebnő stílusa az elmúlt hónapokban, köszönhetően Kanye Westnek – írja a Daily Mail.

Ha teheti, Kardashian összeöltözik divatmániás rapper pasijával, de legalábbis semleges színekbe bújik: semmi extravagancia, csak fekete. Kanye West állítólag hetente ellátja egy adag méregdrága ruhával barátnőjét, hogy legyen mit felvennie – írja a Hollywoodlife.com. Mondjuk az ő köreikben a drága ajándék nem kivételes, West például egy elég drága kocsit kapott Kardashiantól születésnapjára, pedig alig pár hete jártak.

„Kanye imád vásárolni, és újabban minden pénzét Kimre költi. Mindig küld neki ruhákat, cipőket, ékszereket. Még új órát is vett neki! Kim ezt imádja. Mindketten imádják a divatot” – mondja egy névtelen forrás a Hollywood Life-nak.

Kardashian és West nemrég a párizsi Couture Show-kon tették tiszteletüket, első sorból nézték a legdrágább tervezői csodák bemutatóit, tehát tulajdonképp már stílusikonnak nevezhetők: bár Anna Wintour, az amerikai Vogue főszerkesztője nagyon utálja a realityceleb-jelenséget, lehet, hogy Kardashiannak egy olasz Vogue címlap is elég, hogy ikonná váljon.

A páros a divathéten megnézte Stephane Rolland showját, a Valentino bemutatót, majd a Céline boltban és a Givenchynál vásárolgattak talpig puccban. Kardashian napról napra egyszerűbben, de elegánsabban öltözik: egyszerű a sminkje, a haja, nem mutat magából túl sokat és nem öltözik tarkán. Új ruhatára alapja a fekete bőrnadrág, a jól szabott, fekete, finom bőrből készült motorosdzseki és a peplum.

Új ruháin – persze mind fekete – szinte kivétel nélkül van peplum, azaz fodor a derékrészen, mely jól kiemeli Kardashian karcsú derekát, de kicsit takar óriási fenekéből. Minden ruhája alá alakformáló fehérneműt húz a celebnő, így mindig hibátlan homokóra teste van. Szoknyái térdnél végződnek – a miniről lassan teljesen lemond –gyakran hord vádliközépig érő csizmát, ami nem a legelőnyösebb számára, de a lábbelik legalább biztos mind pokoli drágák. Kardashian új öltözködéséről ordít, hogy sokba kerül, de legalább nem hatalmas márkajelzésekkel és bundákkal üzeni már azt a világnak, hogy jól meg a realitybiznisz, hanem letisztult designercuccokkal.