Négyszázan zuhanyoztak együtt, egyszerre a Hegyalja Fesztiválon, megdöntve ezzel egy Mallorcán abszolvált rekordot, a műsorvezető pedig nem más volt, mint maga az univerzális celeb, Majka.

Ha létezne az év legindokolatlanabb rekordkísérlete nagydíj, akkor az Axe Hegyalja Fesztiválon abszolvált darabja biztos befutó lehetne 2012 végén, hiszen a cél nem volt más, minthogy a világ legnagyobb tömeges zuhanyzását szervezzék meg. Értelmetlennek ugyan értelmetlen, ám legalább jó móka, hiszen a fesztivál kiéhezett kanjainak, akik hiába fűztek előző nap egy szende punk kiscsajt, kiváló alkalmat nyújtott arra, hogy a tusfürdővel való bedörzsölés ürügyén ismeretlen csöcsöket taperolhassanak.

Az már a beengedésnél kiderült, hogy a legutóbbi hasonló, Mallorcán elkövetett rekord megdől, hiszen majdnem kétszer annyian, négyszázan zuhanyoztak közösen. A gyakorlatban ez úgy nézett ki, hogy a biztonsági emberek jó pulikutyákként terelték be a zömmel bikinis-fürdőgatyás fesztiválozókat az óriási, leginkább egy fémből épített, ultramodern karámba zuhanyzóba, miközben az egyre inkább a magyar celebélet Jolly Jokerének számító Majka, akit múlt hétvégén még egy amerikaifoci-meccsen láthattunk Madonnát pótolni, hangosan örült minden egyes résztvevőnek. Amikor aztán megtelt a placc, rövid időre megengedték a vizet, a repi tusfürdőkkel mindenki bedörzsölte magát – a szerencsésebbeknek a beépített Axe-hostesscsajok segítettek – víz megint, majd mehetett mindenki a dolgára. A többiről pedig beszéljenek a képek: