A celebnők idén sem fogták vissza magukat. Amit lehetett, kipakoltak, és a villantást sem úszták meg. A legtöbben most is a kurvás jelmezt részesítették előnyben, de volt, aki póréhagymának öltözött, vagy inkább nem is húzott magára ruhát.

Az angolszász országok egyik kedvenc ünnepét, az október 31-én tartandó Halloweent már hétvégén megünnepelte az összes celeb, és a legtöbb nő puccos partin mutatta meg magát a lehető legkurvásabb jelmezben. A régi szokásoktól eltérően ma már nem ijesztő maskarákba bújnak a legtöbben, hanem bármilyen jelmezt magukra aggatnak az emberek, a nők pedig leginkább kurvás valaminek szeretnek ilyenkor öltözni.

Így tett a néha ingadozó súlyú, de most formában lévő Fergie is, aki a kurvás leopárdjelmezt választotta, de nem olyat, mint amilyet Kim Kardashian próbálgatott pár hete. Igaz, az énekesnő jelmeze nem volt elöl teljesen átlátszó, de legalább fényes volt, szűk, és még egy hosszú farok is társult hozzá, amit Fergie előszeretettel mutogatott Twitterén. Kim Kardashian végül nem nagymacskának öltözött, hanem egy nagy zöld-fehér valaminek, amiről szerkesztőségünk egyik tagja azonnal egy óriás póréhagymára asszociált, de a kagylókból végül kiderült, hogy egészen másról van szó. Kardashian pasija, Kanye West is megjelent egy matrózcsíkos pólóban, és nagyon szomorú volt, amiért vele szinte senki, még a fotósok sem foglalkoztak. A Halloween legnagyobb villantását idén Jason Statham csaja, Rosie Huntington-Whiteley követte el, aki bundába és fehérneműbe öltözött, és bugyija alól kikandikál valami, amit itt nézhet meg.

A kurvás vonalat követte David Hasselhoff walesi barátnője is, aki valószínűleg szimplán csak kurvás prostinak szánta aprócska fekete-fehér jelmezét. A 60 éves David Hasselhoff ennél visszafogottabb volt: az egykori Baywatch-sztár fényes és elegáns férfinak öltözött. Paris Hilton is tiszteletét tette egy Halloween partin az indiánnak öltözött balhés pasijával. Először azt hittük, Hilton csukott szemmel túrt össze magának egy szintén kurvás jelmezt a gardróbjából, majd mikor megfordult, a szárnyakat látva fény derült a titokra: színes, kurvás tündérnek öltözött.

Melyik volt a legjobb jelmez?

Paris Hilton egykori barátnője, Nicole Richie is bulizott egyet, igaz, ő egy visszafogott cserkészlány-jelmezt viselt, de nincs az a ruha, amiben a néha kockahasakat szagolgató Nicole Richie ne nézne ki kurvásan. Christina Aguilera a pasijával jelent meg a Playboy-villában Hugh Hefner Halloween partiján, és ő sem öltözött fel túl konzervatívan. A nem épp anorexiás énekesnő amit csak tudott, kipakolt a szakadt ruhájából, és szettjéhez egy óriási, koronával feldobott rózsaszín parókát is felvett. A végeredmény így egy tökéletes drag queen jelmez lett, de hogy eredetileg minek szánta Aguilera, az nem derült ki. Ha már szóba jött a Playboy-villa, az egykori Playmate, a rendszeres szexért kampányoló Kendra Wilkinson sem vitte túlzásba a jelmezt, sőt ruhát sem vett fel, amit galériánkban meg is tekinthet.