Annyi minden történt a Victoria’s Secret 2012-es bemutatóján, hogy azt összefoglalni is nehéz. A rengeteg aligruhás szupermodell mellett ott volt Rihanna, Justin Bieber, aki a modelleket bámulta, és egy magyar modell, Palvin Barbara is bemutatkozott a cég kifutóján.

Megtartotta éves rendes bemutatóját a Victoria's Secret fehérneműcég, ami idén nem csak attól volt különleges, hogy az akítvan dolgozó Victoria's Secret angyalok, vagyis a cég hivatalos szupermodelljeinek a nagyja kifutóra lépett, méghozzá meglehetősen kevés ruhában.

Hanem például attól, hogy hosszú hónapok fotós együttműködése után ez volt az első bemutató, amin a cég színeiben indult Palvin Barbara, akiről még nem tudni biztosan, hogy hivatalos Victoria's Secret angyal lesz-e vagy sem.

Palvin Barbara mellett az est másik nagy meglepetése az volt, hogy Rihanna egy rózsaszín kis összeállításban is fellépett, valamint egy fekete, szexin elegánsban, amihez olyan szemüveget és olyan frizurát választott, hogy leginkább a koreai pop csodájára, Psyra emlékeztetett. Rihanna nemcsak kihívó ruhákban volt, de kihívóan is viselkedett, nyelvet nyújtott a modellekre, egyiküknek még a combját is megpaskolta.

A modellek az est másik sztárfellépőjét, Justin Biebert sem hagyták hidegen, produkciója közben számos olyan kép készült róla, amelyeken a modelleken legelteti a szemeit. Egyébként Palvin Barbara összefutott Justin Bieberrel a színfalak mögött, amiről fotó is készült. De nyilván a képek a legérdekesebbek, úgyhogy kattintsa végig a megagalériánkat, ha meg akarja tudni, hogy miről szólt pontosan a New York-i esemény, ahol tavalyhoz hasonlóan idén is minden modell nagyon szexi volt, és mindenki szexi angyalszárnyakkal flangált.