Ellepték a Facebookot a tinédzserek, akik büszkék rá, hogy szeretnek piálni, de vannak érzéseik is, mert szeretnek csókolózni, idézeteket posztolni, pletykálni. És vissza akarják kapni a VIVA-ra Bent.

A közösségi oldalak lassú, de kínokkal teli halálának első jele a szaknyelven elpriviponthusodásként emlegetett jelenség, nemzetközileg pedig a MySpace nevét szokták bedobni. A lényeg annyi, hogy hirtelen túl menővé válik a szolgáltatás, ami miatt a szokásos mindenhez értő felnőttek mellett megjelent az a két csoport, amivel tényleg senki nem akar közösséget vállalni: az általános iskolások és a gimnazisták. Ők természetesen klubokat is gyártottak, amik közül a legjobbak válogatása közben olyan mélységekbe merültünk, amilyenekbe soha nem akartunk.

Akarlak, szeretlek, kellesz nekem

A 2010 óta létező csoport nagyon izgalmas szerelmes idézeteket vonultat fel, lehet is nekik küldeni e-mailben. Mostanra már nem is nagyon kellenek sajátok, hiszen vannak, akik szeretnék látni a saját idézetüket Facebookon. Nem baj, ha nem érti, mi sem, de majdnem 8000 felhasználónak összeáll a kép.

Akik gyakran berúgnak

Személyes kedvenceink azok a csoportok, melyek felhasználóként vannak jelen, és ismerősnek kell őket jelölni. Ilyen például a roppant bulizós nevű Akik gyakran berúgnak, aminek több mint 1600 lelki társa van. A felhasználók  képei között leginkább részeg metálosokat találunk, de található itt egyszerű hányás is, tovább erősítve a berúgás iránti olthatatlan szeretetet és rajongást.

Akik imádnak csókolózni <3

A hülye klub egyik azonnali ismérve, hogy az “akik” szóval kezdődik. A 12000-es táborral rendelkező Akik imádnak csókolózni ráadásul kapott egy szívecskét is a neve mellé, de a tartalom még jobb: a csókolózásról szóló okosságok és fekete-fehér csókolózós képek mellett Vaterán kapható zöldteát és Speedfitness bérleteket reklámoznak itt. Parádés termékkapcsolás!

Követeljük, hogy a VIVA Tv vonja vissza a BEN-nel kapcsolatos döntését

Ha valaki 18 felett van, jó eséllyel fogalma sincs róla, ki az a Ben, aki jelenleg már rendes néven, Istenes Benceként próbál felkapaszkodni az elsőosztályú celebritások közé. A készítők 2010 novemberében jöttek rá, hogy kedvencük végleg távozik a zenecsatornától: “Ez visszavonhatatlan! :(“ - írták ki az oldalra, de ha már összeszedtek majdnem 800 rajongót, azóta mindenféle X-Faktoros hírekkel árasztják el a falaikat.

Azt mondja, visszajön, aztán többé nem látod

Fogalmunk sincs, mire utalhat a klub neve pontosan, de ez több mint 800 embert egyáltalán nem zavar. Az oldal leginkább fiatalos képekből áll, ami a gyakorlatban arcbafésült hajú lányok buliképeit jelenti, ami felé kapunk pár olyan életbölcsességet, amit még Paulo Coelho is szégyellne leírni.

Nikky idézetei

Az előbbi találatunk tartalmában böngészve bukkantunk rá a több mint 3000 rajongót felmutató Nikky idézeteire. Nem tudjuk, ki az a Nikky, de komoly embertömeget érdekelnek a vicces megosztásai, a felszólításai a lájkra, ha például szeretjük a Nutellát. Nikky legfontosabb jellemzője, hogy mindig van egy ismeretlen személy az életében, és nagyon szeretné, ha végre írna neki.

Ózdi Pletyka

Ismét egy oldal, amit érdemes ismerősnek is jelölni, ha nem akarunk lemaradni arról, hogy az ózdi tinédzserek mit élnek át, vagy mit terjesztenek egymásról. Az augusztusban úgy tűnik, leállt oldal egy igazi aranybánya, elég csak ránézni az egyik utolsó bejegyzésre. Csak név nélkül: XY-t megújjazta XY, és olyan szőrös vt a lyuka h megilyedt bence xD Szánalom....--.-- meg XY-nál nincs áram. jah és XY-nál tölti a telojját.:I xD meg kolcsí apjának a kurvájától lopott ruhákat... és még ő veri magát azzal a csepp fejével.:D” Durva dolgok történnek Ózdon.