A Bikini Hockey League lányai kevés ruhában fogják egymást odaszorítani a palánkhoz, és mindenféle védőfelszerelés nélkül verik az ütővel egymás sípcsontját. Az előzetes videó alapján jó hangulatú meccsek lesznek az USA új sportrendezvény-sorozatán.

Nagyon örvendetesnek találjuk, hogy a tévés szakemberek egyre inkább kezdik tisztán látni a nézők igényeit. Az idei trend a férfiak számára valószínűleg két legkedveltebb téma összekeverése: a csapatsportoké és a bikinis lányoké. A kettő vegyítése igazán nem nagy kunszt, hiszen a bikinis lányok kissé esetlenül, ám nagyrészt az eredeti szabályok szerint tudják játszani a kedvenc sportokat, ennek köszönhetően szinte minden meccsből van ilyen verzió.

Most például, mint az Egotastic írja, az USA-ban elindul a BHL, hosszabb nevén Bikini Hockey League. Talán ennyiből nem túl nehéz kikövetkeztetni, hogy a liga résztvevő csapatai jégkorongozni fognak, és fürdőruhás lányokból állnak. Az nemrég megjelent, fent megtekinthető beharangozóvideóból azt még nem sikerült eldönteni, hogy jégen fogják-e ezt tenni, vagy maradnak az itt is látható görkoris verziónál, de cserébe páran jól láthatóan komolyan gondolják, hogy itt most sportélményről van szó, ezért esnek, bodycheckeket osztanak ki, és néha olyan stílusban szólalnak meg, amilyenben a nagyobb ligák igazán tahó játékosai.

A lenge öltözetű lányok szigorúan férfias műfajokban sportoltatását az amerikai fociban sikerült a legmagasabb szinten űzni. A magyar Sport TV-n Lenge Liga néven futó bajnokság még Mexikóba is eljutott egy gálameccs erejéig. Szerencsére mi sem maradtunk ki a jóból, a Viasat6-on az ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokság szüneteiben bikinis lányokkal rúgattak tizenegyeseket, ennek a sporttörténeti eseménynek az egyik forgatásán szerencsére mi is részt vehettünk. Ha nem ugrana be, az alábbi galéria segíthet.