Idén is lezajlott a Miss BumBum, aminek köszönhetően megtudhatja a világ, ki rendelkezik a legformásabb seggel Brazíliában. A bődületesen erős mezőny élére végül egy 25 éves lány állt, aki az elismerésen kívül félmillió forintnyi realt is hazavitt.

Ahogy azt megírtuk korábban, szeptemberben elindult a beszédes nevű Miss Bumbum Brasil 2012 nevű verseny, aminek segítségével megtudhatjuk, melyik a seggeiről elhíresült ország legjobb segge. Bár ígérete ellenére idén végül nem is indult 2011 nyertese, Rosana Ferreira, azért a képek alapján így sem lehetett ok panaszra.

A megyei fordulók utáni nagydöntőt a 25 éves Carine Felizardo nyerte meg, aki São Paulóban vehette át a legformásabb fenékárt járó díjat, ami a hatalmas elismerésen túl ötezer real, azaz nagyjából félmillió forint volt. “A fenék nagyon fontos Brazíliában, ez a verseny pedig nagyon komoly. Ez országunk egyik jelképe” – nyilatkozta a verseny egyik nézője, Luciano.

Elégedett a győztessel?

A néző nem a levegőbe beszélt, a dél-amerikai ország tényleg nem csak egy sokadik hímsoviniszta buliként tekint a Miss Bumbumra. Tavaly például az a Lorena Buerit is indult rajta, aki nem sokkal korábban a Miss World szépségversenyen képviselte Brazíliát. Ha valaki nem elégedne meg a képekkel, nézze meg ezt a szeptemberben készült videót, ahol még az összes induló megmutathatta, miért lett jelölve az év tomporáért járó díjra. A szervezők akkor gondoskodtak rajta, hogy semmi ne vonja el a figyelmet a verseny lényegéről, ezért a lányok egyenmaszkban próbálták meggyőzni a közönséget.