És még mindig Golden Globe-kiosztó. Ugye a beérkezős vörös szőnyeges fotóknak úgy kéne kinéznie, hogy a sztárok egyenként ott állnak a zöld sövény és a nagy Golden Globe-feliratok előtt, és szexin pózolnak. És ennyi. Idén azonban valahogy nagyon balfék lehetett a szervezőbrigád, mert az asszisztensek folyton belegyalogoltak a sztárfotókba. Ezeket a tönkretett képeket mutatjuk alább.

Amikor a Golden Globe gála legjobb nőiből készült az összeállítás, feltűnt, hogy idén mennyire sok az elrontott kép, ahol hiába pózol szexin az adott szupersztár, a háttérben valami teljesen nem odaillő történik. Ide kattintva megnézheti, hogy kéne kinéznie az eseményen készült fotóknak, de ebben a cikkben azt mutatjuk, milyen az, amikor nem jön össze az elvárt minőség.

A legnagyobb sztárokkal is megesik az ilyesmi Nicole Kidmantől Sally Fieldig. Van, amikor a napszemüveges biztonsági őr áll túl közel az általa védelmezett személyekhez, máskor B-ZS-listás celebek vagy nagy névtáblával ellátott szervezőasszisztensek gyalogolnak fel-alá ott, ahol a szupersztároknak kéne. A képenátgyaloglók között van, aki csak bután néz valahova, más SMS-ezget, megint más belebámul a fényképezőgépbe, mintha éppen őt fotóznák, de olyan is akad, aki félig lebukva próbál beleolvadni a környezetbe. Nem sikerült neki. Mi jól szórakoztunk ezeken a képeken, reméljük, önnek is tetszeni fognak!