Nagyon unatkozik? Játsszon olyat, mint sokan mások a közösségi oldalon: készítse ki teljesen az ismerőseit. Rinyáljon, osszon meg döglött kutyákat, posztoljon egyértelmű álhíreket! Van még sok ilyen tippünk, mindet a Facebookról szedtük.

Világfájdalom posztolása

Ossza meg mindenkivel, mennyire szar önnek. Mert csalódott minden ismerősében, kihasználják, semmibe veszik, pedig ön eddig csak jót tett mindig másokkal. És ez a hála. Ha nincs reagálás vagy lájkolás, semmiképp ne hagyja abba, posztolja napi szinten többször is, hogy most már tényleg elege van, senki se csodálkozzon azon, ha megszünteti a Facebook-fiókját. De semmiképp ne szüntesse meg.

Dicsekvés

Írja ki, hogy önt mennyien irigylik azért, mert csinos, okos, szerető férje és családja van. Mindenképp tegye hozzá, hogy a rosszmájú megjegyzések önt nem érdeklik, akik pedig a háta mögött suttognak, azok pont jó helyen vannak ahhoz, hogy kinyalhassák a seggét. Életfilozófiáját erősítse meg egy ide illő idézettel is.

Életbölcsességes képek posztolása

Válassza ki a lehető leggiccsesebb képet rózsával, síró lánnyal, szerelmesekkel, és azt ossza meg az ismerőseivel. A fotón szerepeljen vagy egy Coelho vagy egy Márai idézet, fűzze hozzá az állapotához, hogy ez a gondolat már önben is mennyire régen megfogalmazódott, de nem tudta volna ilyen találóan közölni.

Daganatos gyerekek, megkínzott kutyák posztolása

Minél borzalmasabb fotókat oszt meg az oldalon, annál jobb: tegye ki a hónapok óta keringő daganatos kisgyerek képét a szöveggel együtt, ami szerint minden megosztással segítünk rajta. Állatbarátként semmiképp ne menjen el szó nélkül a baltával fejbe vágott kutya esete mellett, mert az állat agyvelejére biztosan minden ismerőse kíváncsi. Ne felejtse el odaírni, hogy az elkövetőket ön milyen válogatott kínzási módszerekkel csinálná ki.

Tedd ki te is, ha... – képek, állapotok megosztása

Viselkedjen egy nyolc éves gyerek szintén, posztolja a következőt: „Ha utálsz engem...ne csinálj semmit;)
Ha szerinted jól nézek ki...lájkolj :P
Ha szerinted jó barát vagyok...kommenteld.:)
Ha valaha is tetszettem...bökj meg, nem tudja meg senki.;)
Ha most tetszek... küldj egy szívet levélbe, nem tudja meg senki.;)
Ha randizni akarsz velem...küldj egy mosolyt levélbe, nem tudja meg senki.:)
Ha merész vagy...tedd ki te is! ;)”, de ha még mindig nem tiltotta le az ismerősei fele, ide kattintva több ötletet is kaphat.

Személyes üzenetek nyilvános posztolása

Tegyen úgy, mintha fogalma se lenne, hogy privátban is lehet a barátnőjével csacsogni. Írjon ki minden egyes neki szóló személyes üzenetet a közösbe: „Te Nunci, eljössz velem shopizni a plázába?” Ha Nunci nem reagál, nehogy feladja!: „Nunci, itt vagy? Hahó!” Vagy hangosabban, hogy meghallja: „HAHÓ!!!!!!!!!”

Fröcskölő politizálás

Tök mindegy, ért-e hozzá vagy sem, politizáljon. Leginkább az ordenáré stílusú képeket ossza meg, mondjuk valamelyik minisztert egy szájába fotoshoppolt bránerrel, fűzze hozzá, hogy ez mennyire vicces, egyébként meg rohadjon meg az összes. Bár köztudott, hogy ön folyamatosan veri a feleségét, üvöltve követelje a halálbüntetés visszaállítását, mert minden mocskos bűntevőnek el kell nyernie a méltó büntetését.

Álhírek posztolása

Gondolkodás nélkül osszon meg minden tíz évvel ezelőtti, öt éve megcáfolt netes átverést. Szóval posztolja azokat a beteg gyerekekről szóló fotókat, amiknek megosztásáért állítólag pénzbeli segítség jár nekik, kapjon szívbajt amiatt, mert meghalt Usher, ráadásul Rowan Atkinson után nem sokkal, és higgye el, hogy a Facebookon visszanézhető, hogy ki csekkolta az ön adatlapját.

Nyereményjáték osztása

Bármelyik cég karlánc vagy csipogó gumikacsa kisorsolását ígéri a megosztásokkal, szálljon be a játékba. Mi több: keressen még több ilyen nyereményjátékot, mert minél több ilyet oszt meg, annál nagyobb esélye van.

Meghívó minden játékra

Küldjön minden ismerősének minden játékra meghívót, minden nap. A szarabbakra többször is. Ne zavarja az sem, ha ismerőse kifejezetten arra kéri, hogy ne tegye.