Új mém terjed a Youtube-on, aminek a lényege az, hogy ismertebb slágerek videoklipjeibe sikítozó kecskéket vágnak be. A kecskés mém Taylor Swift egyik dalával indult, de már már Bon Jovit és Nicki Minajt is felturbózták.

Taylor Swift

Az első kecskés mémmé vált videó Taylor Swift "I Knew You Were Trouble" című száma volt, aminek a címét is kicserélték, így lett belőle "I Knew Yo Were Goat", vagyis hogy "Tudtam, hogy kecske vagy".

A szám elején még semmit sem lehet sejteni, majd mikor a hosszan kitartott hang következne, a helyére bevágnak egy ordító kecskét. Swift számához tökéletesen illik a bágyadtan sikoltozó kecske, tizedmásodpercre pontosan van belevágva a számba, ami ettől tényleg vicces lett. Swift számán szinte semmi nem tesz túl, de azért még sikerült találnunk pár gyöngyszemet.

Miley Cyrus

Miley Cyrus egyik nagy slágerét is sikerült feldolgozni egy másik kecskével, aki lehetetlen hangot ad ki magából, ami egy kis gyanakvásra is ad okot, hogy tényleg ez az állat produkálta-e azt. Viszont ha a kecskén nem tud nevetni, figyelje a kecske mögött kutya reakcióját.

Will.I.Am

Will.I.Am slágerébe is ugyanazt a leheletlen hangú kecskét vágták be a rövid videórészletbe, mint Cyrusnál, de még mindig csak a Swiftes kecskére tudunk gondolni.

Usher

Usher slágerének kecskés feldolgozása az első, ami igazán vetekszik Taylor Swift számával, ugyanis a kecske tökéletes enerváltsággal énekel bele a számba.

Justin Bieber

Melyik a legjobb kecskés videó?

A válogatásból természetesen a mostanában folyamatosan botrányokba keveredő Justin Bieber egyik első slágeres, a Baby sem maradhatott ki, de mi akkor is kitartunk amellett, hogy az "I Knew You Were Goat"-nál nincs tökéletesebb szám a világon. Ha önnek mégsem az a kedvence, és szeretne még több kecskés videót nézegetni, nincs más dolga, csak a Youtube-on böngészni. Van még Bon Jovi és Nicki Minaj feldolgozás is, de előre szólunk, hogy egyik sem olyan vicces, mint a Taylor Swift szám, aminek az eredetijét soha többé nem tudjuk úgy meghallgatni, hogy ne jutna eszünkbe a kecske.