Két nagy tetoválás-kiállítás is volt a héten a világban, az egyiket Mexikó Monterrey nevű városában tartották, a másikat pedig Ausztráliában, Syndey-ben. Az ilyen rendezvények csak úgy vonzzák az extrém figurákat és mindig lenyűgöző fotóanyaggal szolgálnak, úgyhogy az egyik kezével kapaszkodjon meg, a másikkal pedig kattintsa végig a két képösszeállítást!

A tetoválások kedvelői számára itthon is szoktak ilyen eseményeket tartani, a legemlékezetesebb magyar riportcikkünket itt találja. De ezúttal most távolabbi tájak őrültjei vannak a középpontban. Az alábbi képre kattintva a mexikói tetováltakat tekintheti meg, illetve nemcsak tetováltakat, hiszen amint látni fogja, sokan egyéb módszerekkel is módosítják a testüket, a fülcimpatágítás csak a kezdet.

Alább pedig egy külön képgalériát nyithat meg, ebben találhatók a Sydney-ben készült fotók, ahol szintén nem hiányoztak a tetovált arcú művészek és egyéb extrém figurák. Sőt, a szélsőségekből olyan szempontból sem volt hiány, hogy a fotóriporter az egyik tetoválószalon katalógusában egy Hitler- és egy Szaddám Husszein-portréra is bukkant. Szerencsére a valóban el is készült tetoválások között több a virág, az állat és a szexi nő, mint a diktátor.