Péntek este volt a Tháliában a Bombaüzlet?! című darab bemutatója, még vörös szőnyeg is volt a Nagymező utcában, de a hidegre és a szemerkélő esőre való tekintettel a premierre érkező hírességek nem kint pózoltak a fotósoknak, hanem inkább bent, a színház előterében. Sőt, a darab után még egy koccintásra is sor került az előadás készítőivel és szereplőivel, természetesen itt is fényképeztünk. Képösszeállításunkban megnézheti, a hazai színházi élet mennyi ismert személyisége gyűlt össze erre az eseményre, de alább külön is kiemeljük a hat legjobban öltözött hírességet. Önnek melyikük tetszik a legjobban? Heti trend.

Schell Judit

A Bombaüzlet?! című darab a kabaré fénykorából mutat be jeleneteket, női főszereplője Schell Judit, egyik férfipartnere a fent mellette látható Vida Péter. A premier utáni koccintáson természetesen tapsvihar és virágcsokor várta a színésznőt, ez utóbbit Bereményi Géza adta át. Schell Judit csupafeketében fogadta a gratulációkat, méghozzá egy vagányul szexi, meghökkentő szabású, mégis visszafogott kis feketében. A fülbevalók mellett az egyetlen, kicsit extra kiegészítő a különleges fejdísz/hajráf volt, de Schell Juditnak szemlátomást nincs is ennél többre szüksége, hogy a színpadon kívül is tündököljön. Több fotónk is van róla, ezért ha nem kattint a képre, nem lát mindent!

Müller Júlia

A darab női szereplői közül ki kell még emelnünk Müller Júliát, aki szüleit is meghívta a premierre (a színésznő édesapja Müller Péter író). A szülők is és lányuk is remek formában volt, Müller Júlia egy vörös zakót és egy kis dekoltázst is bevállalt, és így fogadta a köszöntéseket és a virágcsokrot.

Gubás Gabi

Gubás Gabi nem szerepel a darabban, de eljött megnézni kollégáit, és annyira elegáns volt, hogy ha nem lett volna ott más rajta kívül, akkor is a magyar Broadwayjé varázsolta volna a Nagymező utcát. Befelé menet, az előadásra sietve a ruhatár után sikerült őt megállítanunk egy mosolyra és egy fotóra. Nyomott mintás ruháját deréknál keskeny öv fogja össze, még elegáns kis retikül is volt nála, ahogy az kell.

Kamarás Iván

De nem mindegyik híresség vette ilyen elegánsra a figurát. Kamarás Iván például a tőle megszokott stílusban öltözött fel aznap estére. Volt kapucnija és egy jókora koponya a pólóján, de mindezzel együtt ő is úgy nézett ki, amikor megérkezett, mint aki most lépett ki egy divatlapból. Csak nem ugyanabból a divatlapból, mint Gubás Gabi, dehát ez így is van rendjén.

Kembe Sorel és Kondákor Zsófia

És akkor jöjjön még egy elegáns úriember a nézőtérről, Kembe Sorel. A színházbajáráshoz egyre kevesebben vesznek komplett öltönyt, de a Jóban-rosszban színésze azért sötét zakóban volt szürke inggel, igaz, nyakkendő nélkül. Mellette volt természetesen Kondákor Zsófia, aki terhességére tekintettel kikerül a sorozatból, ahol gyermekének apja is játszik, és aki, valószínűleg már a kismamaszerepre készülve nem cifrázta túl: egy egyszerű, kényelmesnek tűnő barna ruhához fekete kardigánt és fehér sálat vett.

Csányi Sándor

Ki nézett ki a legjobban?

Csányi Sándorhoz a darab után volt szerencsénk a koccintáson, ahol Bereményi Géza, a Thália igazgatója, és Benedek Miklós, az új darab rendezője mondott egy-egy rövid beszédet. Csányi Sándor egyébként játszik a Thália egy másik előadásában, Pelikán József gátőrt alakítja a Tanú című film színpadi változatában. Csányi Sándor egy drapp felsőben és farmerben jött át a Tháliába köszönteni Schell Juditot, felesége, Tenki Réka nem volt vele. Az esős időben nemcsak Kamarás Ivánnak, hanem Csányi Sándornak is jól jött a kapucni, az öltözék alapján nála kicsit az volt a benyomásunk, hogy nem számított rá, hogy fotózni fogják. De persze ha egyszer ilyen a stílusa és csak egy előadás utáni buliba jött, miért öltözött volna másként? Kattintson valamelyik képre és kattintgassa végig képösszeállításunkat, amely a fent felsoroltakon kívül még rengeteg hírességet tartalmaz! Aztán, ha van kedve, szavazhat is a kedvencére.