Az egyik legfelkapottabb Victoria's Secret-modellel mutatták be a Qantas légitársaság új egyenruháit. Ennek apropóján összeszedtük a legjobbnak megválasztott légitársaságok légikisasszony-ruháit. Ön pedig szavazza meg, hogy melyik tetszik a legjobban!

Miranda Kerr mutatta be a Qantas ausztrál légitársaság új egyenruháját Sydneyben (amikor legutóbb Ausztráliában járt, akkor valami egészen mást mutatott be). Az április tizenhatodikai bemutatón részt vett Cate Blanchett színésznő is, a többnyire fekete és piros ruhákat pedig Marton Grant tervezte. A bemutató kapcsán összeszedtük a legjobb tíz légitársaság egyenruháit, döntse el, hogy melyik ön szerint a legjobb! A Skytrax éves választásán tavaly is a Qatar végzett az első helyen, második lett az Asiana Airlines, majd a Singapore Airlines.

Melyik a legjobb?

A huszonkilenc éves Miranda Kerről egyébként azt pletykálták, hogy a Victoria's Secret azért nem hosszabbította meg az egymillió dolláros szerződését, mert nehéz vele, és nem ér ennyit, hogy reklámozzon. A modell a Sydney Morning Heraldnak viszont azt mondta, hogy egyszerűen arról van szó, hogy a családi kötelezettségek és egyéb munkái miatt nem tudta vállalni a dolgot. Kerrnek, aki Orlando Bloom felesége, egyébként egy kétéves fia van.

Melyik egyenruha tetszik önnek a legjobban? A Qantas új fekete, piros, pink ruhája, esetleg a All Nippon Airways visszafogottabb kék ruhája, netán Cathay Airways kissé szokatlannak ható, szintén konzervatívabb ruhája? A legjobbak közé európai légitársaságok nem kerültek be, így az európai stewardessek kimaradtak a listából. Ez persze ne szegje kedvét, szavazzon a legjobb munkaruhára!