A hétvégén volt Kentaur zenész-képzőművész 48. születésnapja, és ebből az alkalomból olyan bulit tartottak, amelyen a ’48-as divat szerint beöltözve kellett megjelenni. A vendégseregből 5 hírességet emelünk ki – mondja meg, ön szerint kinek állt a legjobban a hagyományokat felelevenítő jelmez! Heti trend egy szombat esti buliból.

Kentaur és Herczeg Zoltán

Ha valamelyik képre kattint, a bulin készült összes fotónkat megtekintheti, de elsőként természetesen a házigazdát, majd divattervező vendégét emeljük ki. Az Erkel László név helyett inkább csak Kentaurként ismert zenész-képzőművész-díszlettervező még kokárdát is vett sötét, roppant elegáns öltözékéhez, amelyhez hasonló színű csizma és kalap is dukált. Herczeg Zoltán, ha már divattervező a foglalkozása és már jelmezt is tervezett, ezzel szemben kicsit közelebb hozta a XXI. századhoz 1848 divatját: ő a hagyományos zsinórdíszítést egy farmerből készült mentén (azaz dzsekin) helyezte el. Kék-fehér öltözékét piros kiegészítők dobták fel még jobban: csizmáját érdemes külön megnézni a nagyításban.

Soma és Csonka András

Soma ruhája valószínűleg mindenkinek ismerős, aki palotást táncolt a szalagavatóján: a mamagésa ennek a ruhának természetesen az élénkvörös változatát választotta ki szombat estére. Ehhez passzol a legjobban a vörös rúzs, ráadásul az egészet azzal is meg lehet bolondítani, hogy egy hajtincset kiengedünk a párta mögül. Csonka András meglehetősen daliás vitéz volt Soma oldalán, őneki csak a nadrágja volt vörös, de az is – nagyon helyesen – bele volt tűrve térdig érő csizmájába. Az ő zsinóros zubbonyát prém is díszíti, reméljük, nem volt benne melege, egy ilyen fejfedő pedig egyszerűen a világ bármelyik szombat éjszakájának a díszére válna.

Hegyi Dávid és a többiek

Ki nézett ki a legjobban?

Hegyi Dávid az X-faktor első évadából lehet ismerős, bár csak a mentorok házáig jutott el, de Keresztes Ildikó nem vitte őt tovább az élő adásokba. Hegyi Dávid azért azóta is énekel, és most szombat este egy türkizkék, zsabós inget vett fel hosszú felöltője alá, amellyel annyiban kilógott a többi férfi közül, hogy rajta nem volt látható a szokásos zsinóros díszítés. De a fenti képre kattintva nézze végig további fotóinkat is a bulin megjelentekről, és válassza ki a kedvencét: ki nézett ki a legjobban ezen a rendhagyó születésnapon? Volt, aki ernyővel, más kalappal, megint más sétapálcával vagy bajusszal tett eleget a bulira előírt öltözködési szabálynak. Ha végiglapozta fotóösszeállításunkat, szavazzon a kedvencére!