Nálunk jelenleg nem igazán kedvez még az időjárás a bikinis partiknak, de talán egyszer majd csak beindul rendesen ez a nyár is, és jöhetnek a kerti partik, sőt, medencés partik! Ez a műfaj ízig-vérig amerikai, talán az USA-ban szeretnek a legjobban szabadtéri bulit tartani víz közelében, bikinis csajokkal. Ebben a heti trendben felsoroljuk a szezon eddigi hat legmenőbb amerikai medencés partiját, 6-6 fotót mutatva mindegyikről. Nézze végig őket és válasszon: ön szerint melyik volt a legmenőbb?

Mel B születésnap

Scary Spice a múlt hétvégén ünnepelte 38. születésnapját Las Vegasban. Az esemény természetesen bikiniparti formáját öltötte, de ahogy azt kell, a vendégek nem strandpapucs-törölközőben álltak a spriccelő pezsgő alá. Egy valamirevaló medencés partihoz rendesen ki kell öltözni, a menő cipő alap (Mel B-jé extramagas sarkú és türkizkék), és elkél egy-két látványos kiegészítő (Mel B egy dekoltázsba lógó nyakláncot és hatalmas karikafülbevalót választott többek között). Az újabban zsűrizgető Spice Girl bikinije sem akármilyen: bőrszínéhez remekül áll a fehér, főleg, ha apró szegecsekkel van díszítve. Kattintson a képre, ha mind a hat fotót látni szeretné erről a buliról!

Lacoste

Még a Coachella fesztivál alatt voltak az első medencés partik a szezonban, a kettő legérdekesebbet ebbe az összeállításba is beletettük. Az elsőt a Lacoste szervezte, volt jópár celeb is, de ők nem szerepelnek ebben a cikkben, mert nem voltak hajlandók fürdőruhára vetkőzni. Megtette ezt helyettük a többi vendég, akik szemmel láthatóan remekül érezték magukat. A buli első számú kiegészítője (a napszemüveg után) a virágkoszorú volt, de az egyik vendég hatalmas, szőrös melltartóban partizott. A medencében voltak nagy, színes, felfújható játékok, és még pingpongozni is lehetett. Hát, nem hangzik rosszul.

House of Holland

A House of Holland Eyewear partiján – ezt szintén a Coachella fesztivállal párhuzamosan tartották Kaliforniában – azonban a jelenlevő hírességek is bevállalták a bikinit, vagy legalábbis a fürdőruhát, illetve a hasvillantást, bár ez utóbbihoz idén nyáron nem kell medencés parti. A részt vevő hírességek az alternatív zenei szcéna és a divatvilág trendi figurái, ennek megfelelően teljesen máshogy öltöznek a bulizáshoz, mint a melleket lengető átlagos partigörlök. Plusz, mivel a House of Holland szemüvegeiről szólt az egész rendezvény, mindenki a tervező különleges napszemüvegeit viselte.

HQ

Atlantic City városa New Jersey államban található, értelemszerűen az Atlanti-óceán partján. Itt május utolsó hétvégéjén nyitottak meg egy új luxusszórakozóhelyet HQ Beach Club névvel. És mivel lehet egy ilyen helyet a legjobban felavatni, ha nem egy adag bikinis csajjal? A parti egyetlen hátulütője az volt, hogy hiába a sok gyönyörű nő, ha egy szalagátvágáson és szörftesttel pózoláson kívül sok minden egyébből nem áll a buli. A klub kék-fehér designját így legalább nem rontotta el senki, a megjelent modellek – mert nyilván azok – a helyszínhez illően vagy fehérbe, vagy kékbe voltak öltöztetve.

Daylight

Jóval extrémebbnek tűnik nekünk egy másik Beach Club. Ez Las Vegasban van, és a Daylight névre hallgat. Erről a helyről is hat fotó látható az összeállításban, egy részük a múlt héten készült, egy részük egy héttel azelőtt. Egy biztos: ide megintcsak az extravagánsabb népek járnak eldobni az agyukat a tűző napsütésben. A Daylight bulijain részvevők egészen különleges szabású fürdőruhákban múlatják az időt, színes napszemüvegek, röhejes parókák, elképesztő cipők láthatók itt. Meg egy-két olyan teljesen őrült kiegészítő, mint például az ezüst alkarvédő. Emlékezetes bulik lehetnek ezek. Lehetnének, de nem tudjuk elképzelni, hogy a résztvevők túl sok mindenre emlékeznének belőle másnap.

Sapphire

Ki volt a legmenőbb buli házigazdája?

És a végén még egy Las Vegas-i, medencés szórakozóhely. Ennek a neve Sapphire, és ha a Daylightra az extravagáns jelzőt akasztottuk, akkor a Sapphire megérdemli például, hogy ledérnek vagy kacérnak mondjuk, még a fentiekhez képest is. Ez például már csak azért is lehetséges, mert az itt partizók között vannak pornósztárok (pl. Jessica Drake) és egykori playmate-ek (pl. Coleen Shannon) meg persze modellek-színésznők (pl. Amber Smith) is. Az itt uralkodó stílus legfőbb szabálya egyértelmű: ami van, azt ki kell tenni, illetve bármilyen eszközzel fel kell rá hívni a figyelmet. Amerikában minden nagyobb, ez jelen esetben a mellekre, a hajakra és a napszemüvegekre is értendő. Kattintgassa végig az összeállítást erről a hat partiról, aztán szavazzon! Ön szerint melyik bulin néztek ki a legjobban a bikinis csajok?