Azt már mindenki megszokta, hogy csokit, csipszet, üdítőt, illetve néha óvszert és tampont is lehet venni pénzbedobós automatákból, de ahhoz a legkevésbé sem vagyunk hozzászokva, hogy frissensült ételeket, vagy akár gyümölcsöt kapjunk egy nagy fémdobozból az utcán. Pedig ilyen automaták léteznek, sőt újabban már nyers húst is lehet kapni így.

Ázsiában, azon belül is a bizarr dolgok hazájában, Japánban már régóta léteznek az igazán furcsa dolgokat áruló automaták, a legújabb ilyen automata viszont nem ott, hanem Franciaországban került ki az utcára. Egy francia hentes úgy gondolta, jó ötlet lenne nem csak boltjában, de az utcán, egy automatából is árulni húsokat, azon belül is kolbászt, sonkát, illetve steaket, így ha valaki éjjel háromkor akarna otthon kolbászt sütögetni, de nincs nyitva a környéken semmi, akkor nem kell éhesen lefeküdnie aludni.

Hasonlóan gondolkodhatott az is, aki kitalálta a pizza-automatát. Csak egy konnektor kell hozzá, meg liszt, ketchup, sajt és némi hús egy óriási gépben, ami egy kevés pénz bedobása után már készíti is a háromperces, forró pizzát. Az ízvilágról nem tudunk nyilatkozni, de az alábbi videóban végigkövetheti a folyamatot, ha érdekli, milyen egy emberi erő nélkül készített pizza.