Pénzzel takarózik, temérdek iPhone-ja van, ásványvizet locsol a vécébe, és mindene Louis Vuitton. Ő Lavish, aki még csak 17 éves, mindennapjait pedig képekben mutatja be az Instagramon. Túlzásba vitt fotói és hozzáfűzött szövegei szerintünk viccesek, még akkor is, ha a srác rettentő arrogánsnak tűnik, és akkor is, ha mindeközben Afrikában éheznek.

Egy évvel ezelőtt, mikor rátaláltunk a Rich Kids On Instargramra, nem gondoltuk volna, hogy azt még tovább lehet fokozni, de tévedtünk. A gazdag kölykök instagramos képeit összegyűjtő Tumblr akár be is zárhat, mivel itt van Lavish, aki nem csak hogy gazdagabbnak tűnik az összes gazdag tininél, de viccesebbnek is. Már ha viccnek szánja a képeket, és a hozzáfűzött szövegeket. (Nevének jelentése magyarul kb. fényűző, pazarló.)

Ön szerint?

Nehéz eldönteni, hogy Lavish humorizál, vagy tényleg ennyire arrogáns seggfej, és képeihez teljes komolysággal írja oda a gúnyolódó megjegyzéseket. Mi mindenesetre nevettünk, mikor megláttuk a farmerzsebbe préselt iPhone-okat, vagy a palackozott ásványvíz vécébe öntéséről készült képet. Persze ki lehet borulni ezen, meg lehet olyanokat mondani, hogy „eközben meg Afrikában éheznek", de inkább kattintson a galériára, és döntse el, hogy a 17 éves, undorítóan gazdag tinédzser viccel-e vagy sem.