Az idősek arra panaszkodnak, hogy a mai fiatalok hogyan buliznak. A fiatalok arra, hogy az öregek begyöpösödöttek. Aztán a végén kiderül, hogy semmi különbség köztük, csak a koruk. Vagy mégis? Összeszedtünk egy pár 40-50 évvel ezelőtti fesztiválfotót, és hozzájuk kevertünk egy pár, az utóbbi 5 évben készültet. Meg tudja mondani, melyik mikor készült?

Úgy gondolja, hogy Woodstockban olyan nagyon máshogy buliztak az emberek, mint mondjuk Glastonburyben mostanában vagy a többi fesztiváltól nehezen megkülönböztethető Szigeten egy pár éve? A különféle fesztiválokról készült képeket elnézve nincsenek nagy különbségek a régi és a mostani zenei fesztiválokon tapasztalható bulizási szokások között, maximum annyi, amennyi a technikai fejlődésből adódik, de ennyi.

Összeszedtünk egy pár képet 40-50 évvel ezelőttről, mellé pakoltunk egy pár képet az utóbbi 5 évből, ön meg döntse el, hogy mikor készülhetett az adott fotó! Annyit nehezítettünk, hogy minden képet fekete-fehérre állítottunk, hogy a színek ne legyenek olyan árulkodóak, valamint az új képeken egy kicsit tompítottuk az élességet, és hasonlókat, hogy ne legyen feltűnő a minőségi különbség a képek között.

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »