A Madonna Inn Kaliforniában található, összesen 110 szobája van, mind a 110 különböző stílusú, és nehéz eldönteni, hogy melyik a gusztustalanabb. A környéken egyébként szőlőföldek vannak, a hotelhez tartozik természetesen úszómedence, fitnesz, fürdő, éttermek és egy állítólag világhírű pékség is. Ha sok felesleges pénze van, és jó a humorérzéke, mindenképpen keresse fel ezt a szállodát, és próbálja ki legalább az egyik szobát, mert garantáltan sokat fog röhögni vagy a tapétán, vagy a szőnyegen, vagy az ágyon, vagy bármi apró, dísznek szánt részleten. Az alábbiakban húsz szobát mutatunk be a 110-ből.

American Home

Ez a szoba a neve szerint egy igazi amerikai otthonra akar emlékeztetni, és szerencsére belefért az egész Sziklás-hegység, amiben ha tüzet gyújt valaki, az remélhetőleg be tud menekülni a lángok elől a hatalmas kanapé mögé.

Anniversary Room

Házassági évfordulója lesz és gyűlöli házastársát? Mindenképpen ezt a szobát vegye ki, mert ha sokat nézi a padlószőnyeg mintáját, garantált a hányás.

Bridal Falls

A szoba, ami egy vízesésről kapta a nevét, és valószínűleg ezért néz ki úgy, mint egy bazinagy algás szikla, amire ráesett egy kanapé. Reméljük észrevette a semmihez sem illő ágytakarót a háttérben.

Caveman

Nos ha nem tudta volna, a barlangokban lakó ősemberek így éltek, és ha Kaliforniába látogat, ön is élvezheti a zebrás lámpa fényét egy sziklaszobában.

Daisy Mae

Ugye ön is IMÁDJA a sziklákat? Nézze, mennyi hideg kő!!!

España

Ebben a szobában állítólag minden madridi romantikát megtalál, de ha az nem lenne elég, vannak ízléses, rózsaszín repedések is a falon.

Fabulous Fifties

Ó, azok a csodálatos ötvenes évek, amikor minden babakék és babarózsaszín volt, az együttalvás pedig maga volt a bűnök bűne.

Floral Fantasy

A szoba, amiben éjszaka attól félnénk, hogy a virágok lemásznak a tapétáról, és megölnek minket.

Hearts & Flowers

Ha eddig szerette a pirosat, egy ilyen szobában eltöltött éjszaka után garantált, hogy soha többet nem akarja majd látni ezt a színt.

Holland Dutch

Hollandiai holland, bacon szalonna. Ja, és a világ legszebb kék szemeteszacskójából készített ülőgarnitúra.

Independence

Még szerencse, hogy a mélykék padlószőnyeghez illik a piros kanapé, a virágos ágytakaró, a téglafal, illetve a rózsaszín mintés tapétacsík.

Krazy Dazy

Na ilyen szobában kell a legdurvább horrorfilmeket megnézni, mert ha egy-egy keményebb jelenetnél ránéz a tapétára, rögtön Barbie-országban érzi majd magát.

Madonna Suite

A szoba, ami magáról a szállóról kapta a nevét, és amiben minden, de tényleg minden undorító. A csillár. A lámpabúra. A székek. A székek karfája. A szőnyeg. A barlang. A színek.

Mini Maxi

Ha léteztek Barbie-k az őskorban, azok tuti ilyenben laktak.

Old Mill

Eddig nem tudta, de mi eláruljuk, hogy mindig is arra vágyott, hogy legyen egy apró vízimalom a feje fölött alvás közben, a szobája egyik fala pedig legyen csillogós zöld, a másikon pedig legyen egy mesebeli tájról készített tapéta. Hát nem elképesztően csodálatos?!

Pony Room

Lehet, hogy nekünk túl beteg a fantáziánk, de csak 18+-os dolgok jutnak eszünkbe arról a szoba közepére beállított póniról.

Sugar & Spice

A szoba, amiben ötvöződött Kim Kardashian és Paris Hilton ízlésvilága.

Traveler's Suite

Hiányoztak már a sziklák, mi? Ha jobban megnézi, a szobához még egy a kanapén megbújó apró jeti is jár!

What's Left

Ahogy a szoba neve is rávílágít: ide minden olyan maradékot besűrítettek, ami máshova már nem fért be. Kicsit csalódottak vagyunk, mert lehetett volna ennél sokkal gusztustalanabb is.

Yosemite Rock

Csak hogy ne úgy zárja be ezt a cikket, hogy nem lát több sziklát.