Amellett, hogy okostelefonunkon javarészt az időjárást nézzük, legszívesebben mindenki önmagát fotózza a telefonjával, így a legtöbb fotón arcképek, mellek, hasak, szájak és szemek láthatóak. De vajon milyen fotókat posztolna Hófehérke, vagy Hamupipőke, ha lenne Instagramja? Ugyanúgy viselkednének, mint egy átlagos, okostelefonnal rendelkező tini, aki mindent lefotóz ami elé kerül, hogy aztán cukiskodó, szmájlikkal díszített szövegekkel együtt posztolja?

Ugye eddig is gyötörte a kíváncsiság, hogy milyen lenne a Disney hercegnők Instagramja, ha lenne okostelefonjuk? A B for Bel szerencsére megcsinálta a képzeletbeli oldalakat, így már ön is tudhatja, hogy milyen fotókat posztolna Hamupipőke vagy Pocahontas, amennyiben persze létező, okostelefonnal rendelkező személyek lennének napjainkban.

Vajon ők is folyamatosan lábfotókat készítenének magukról? Vagy azt posztolgatnák, hogy aznap mit/mit nem ettek? Esetleg megállás nélkül önfotókat készítenének, vagy azt, hogy milyen csodás körömlakkot vásároltak? Ezekben semmi előítélet nincs, ugyanis egy Disney hercegnő is sanszos, hogy ugyanazokat fotózná, mint egy átlagos fiatal lány.