Mivel Orbán Viktor elmondása szerint klasszikus falusi hangulatú esküvőt akar lányának, Orbán Ráhel viszont egy fiatalos laza lány, ezért akár súrlódások is lehetnek a két irány között. Mivel mi szeretnénk segíteni ennek elkerülésében, ezért le is gyártottunk egy kompromisszumos soundtracket a szombati nagy lagzira, amivel garantáltan mindenki elégedett lesz.

Miley Cyrus - We Can't Stop

Mivel a Budán házasodó menyasszony fiatal, teljesen logikus, hogy Miley Cyrus nem maradhat ki. A We Can't Stopra szerintünk egy jó kis vetítést is lehetne csapni az ifjú pár közös képeiből.

Pitbull - Don't Stop the Party

Pitbull Don't Stop the Partyja szólt Orbán legendássá vált Balaton Soundos szendvicstánca közben is, úgyhogy az esküvőn is fontos ott állnia a léha fiatalság emlékére.

Edda - Ma minden más

Kell esélyt adni a megható pillanatoknak is, amikor miniszterelnök úr könnyeivel küszködve nézheti Orbán Ráhelt és Tiborcz Istvánt lassúzni.

Dead Kennedys - Too Drunk to Fuck

Egy kötelező esküvői tanács Tiborcz Istvánnak, ezt most nem lehet elrontani.

Ákos - Minden most kezdődik el

Szerintünk ahol Orbán Viktor jelen van, ott bizony Ákosnak is fel kell tűnnie egy mély tartalmú szöveggel és némi lírázással.

Roxette - Listen to Your Heart

Jöhet is az örömapa, Orbán Viktor szettje. Vezérünk életének talán legfontosabb dala a Roxette-é, úgyhogy ezen a nagy eseményen is érdemes megszólaltani. Ezzel lehet zárni a fiatalos popzenés blokkot, hogy átmehessünk az igazi vidéki lagziba.

Kortárs népdal

Tévétörténelemről van itt szó, hiszen egy kedves néni már népdalt is írt Orbán Viktorról. Szerintünk ha ezt énekli az egész vendégség, az jelentősen megnöveli az eseményt fényét.

Fehérvári huszárok

Azt nem tudjuk, Nemcsák Károly is részt vesz-e a bulin, de már ezen a videón is bebizonyodott, hogy Orbán Viktor nagyon ért a dajdajozáshoz, úgyhogy a zenekar készüljön fel rendesen mulatósból.

3+2 - Kombiné

A 3+2 dala nélkül egyszerűen nem igazi lagzi a lagzi. Elég csak hátradőlni, elképzelni a násznépet ahogy vöröslő fejjel énekli, és már kész is a napunk.

Mc Hawer és a Tekknő - Piros bicikli

Azt nem tudjuk, mennyire engedik be a modern dolgokat, de MC Hawer és a Tekknő Piros biciklije már klasszikussá vált, úgyhogy meg merjük kockáztatni, hogy tetszeni fog ez még a KDNP felé húzóknak is.