Sandra Bullockért lehet rajongani, meg a falra is lehet tőle (vagy főleg a nevével fémjelzett filmek többségétől) mászni, de színészi kvalitásait elvitatni nem lehet. Sőt, legutóbbi filmje, a Gravitáció is egy kész remekmű, mindenképpen Bullock pályájának egyik csúcsa. De vajon akkor a színésznő miért nem hajlandó/képes úgy öltözni, ahogy a legnagyobb Hollywoodi sztárok szoktak? A rejtélyt megfejteni nem fogjuk, de összeszedtük Bullock nyolc legbénább szettjét a Gravitáció eddigi promóciós körútjáról.

A Gravitáció világpremierje a Velencei Filmfesztiválon volt még augusztusban. Itt Bullock egy érdekes szabású, nagyon dívás estélyiben jelent meg, valamivel soványabban, mint számítottunk rá. A J Mendel által tervezett vörös ruha mindenesetre pontosan illik az ilyen premierekre, olvasóinknak is egész bejött, amikor az akkori heti trendben Bullockot a hét harmadik legszebb nőjének válaszották. Persze nem kötelező mindenkinek díváskodni, főleg annak nem, akinek egyszerűen nem állnak jól neki a sztáros-nagyasszonyos estélyik, de még ezzel együtt is meglepő, hogy Sandra Bullockot nem sikerült annál jobban felöltöztetni, mint amiket Velence óta láttunk tőle.

A 49 éves színésznő nagyon szereti a térdig vagy combközépig érő szoknyákat, de valahogy még bevett derékkal is csak a legritkább esetben csinálnak neki dögös alakot ezek a ruhák. Kérdés, hogy akkor miért nem kísérletezik inkább valami mással, mert így inkább a céges bulira kiöltözött irodistákat juttatja eszünkbe, nem Hollywood csillogását. Különösen szerencsétlenül állt rajta a múlt héten a Gravitáció New York-i premierjére felvett, felül felemás, középen függönyszerű Giambattista Valli-ruha.

De persze lehet, hogy csak mi vagyunk túl szigorúak vele, hiszen kifejezetten rosszul egyik szettben sem néz ki, de az ember, ha már ekkora sztárról van szó, valamiből többet szeretne. Több eleganciát, vagy több kreativitást, több kacérságot, több izgalmat. Biztosan van valami olyan egyedi tulajdonsága/stílusa Sandra Bullocknak is, amit az öltözködésen keresztül előnyére lehetne hangsúlyozni, de hogy ez mi lehet, az ezekből a fotókból, illetve öltözékekből nem derül ki.

Miben a legjobb Sandra Bullock?

A nyolcadik, legutolsó szett az, ami akkor már nekünk a legjobban bejön, pontosan, mert végre valami váratlant mutat Bullockból a szokásos szoknyák helyett. Akiknek ez az összeállítás sem jön be, azok valószínűleg azt fogják rá mondani, hogy olyan, mintha bármelyik hipszter srácról rántották volna le, és adták volna rá Bullockra.

De szerintünk pozitívum, hogy a kicsit elegáns, kicsit menő és kicsit sportos (de igazából egyik se) szettek után Bullock végre tett egy határozott lépést az egyik irányba, még akkor is, ha nem feltétlenül abba az irányba, amerre mi mentünk volna a helyében. Egy biztos, ez a nyolcadik szett legalább meglepő a korábbiakhoz képest. Szavazzon! Ön szerint hogy néz ki a legjobban Sandra Bullock?