Nyolc olyan hírességet mutatunk ebben a képösszeállításban, akik az utóbbi egy-két év során valamikor egy olyan kosztümben jelentek meg valami puccos eseményre, amit más körülmények között simán pizsamának néznénk. Akkor most ez egy trend? Mondja meg ön!

Színésznők, modellek és divattervezők is jelentek már meg ilyen alvóruhára emlékeztető szerelésben, és az utóbbi hónapokban mintha sűrűsödnének a jelenések – a legtöbb pizsamavillantás idén nyári. Azonban búvópatakként már korábban is többször előkerült ez a trend, ha ezt egyáltalán trendnek nevezhetjük ennyi előfordulás alapján, mert ugye az biztos, hogy egyelőre nincsenek sokan, akik a hétköznapokban ilyen pizsiszerű ruházatban járnának munkába vagy szórakozni.

Trend a pizsamaszerű kosztüm?

Tegyen ön igazságot a szavazógép segítségével, bár ha maga Marc Jacobs, a Louis Vuitton tervezője is megjelenik kvázipizsamában, akkor valószínűleg nyugodtan elkönyvelhetjük, hogy ez egy új divatirányzat, vagy legalábbis annak szánják a szakértők. Sőt, az egészhez hozzá kell venni, amire korábban már külön cikkben egyszer rácsodálkoztunk, hogy elszaporodtak a gyerekpizsire emlékeztető minták is, valamint hogy többek között Rihanna is bevállalt egy ilyen szettet még tavaly. Lapozza végig az összeállítást, aztán klikkeljen!