Elege van a pucsító celebnőkből? Nem bírja tovább nézni a segget rázó Miley Cyrust, vagy a tükör előtt magát fotózó, domborító Kim Kardashiant? Akkor nézegessen hörcsögseggeket! Cukiság alert!

Láthattuk már párszor Kim Kardashian, de Rihanna és Ke$ha seggét is, Miley Cyrusét pedig talán már túl sokszor. Ha már önnek is rohadtul elege van abból, hogy a celebnők ész nélkül twerkölnek és pucsítanak mindenhol, ahol csak tudnak, most örülhet, mert végre más seggeket is láthat. Most például hörcsögseggeket.

A puha és szőrös kis hörcsögseggekről készült fotókat japán twitterezők kezdték el küldözgetni egymásnak, és mostmár tele az internet a rágcsálók fenekével. A macskák után úgy néz ki, hogy végre a hörcsögök is megpróbálják átvenni az uralmat az internet felett, ennek pedig csak örülni lehet. Ha egy kis kikapcsolódásra és tömény cukiságra vágyik, kattintson az alábbi galériára, ahol pár ismeretlen hörcsög fenekén kívül a Velvet Gusztávjának hátsóját is láthatja, ha pedig ez nem lenne elég, a Rocket News 24 oldalán még több ilyen fotót talál.