Csodás összeállítás jelent meg arról, hogy amerikaiak megpróbálnak kitölteni egy Európa vaktérképet. A nagyobb, menő országok még mennek, de Magyarország leginkább a fura mellek országa vagy Borat szülőhelye. Szerencsére az európaiak is olyan bénák, mint az amerikai kollégáik, úgyhogy ne gyűlölködjünk, csak nevessünk!

A Buzzfeeden jelent meg egy összeállítás arról, hogy amerikaiak megpróbáltak kitölteni egy Európa-vaktérképet, és hogy mennyire nem sikerült nekik a dolog. Voltak egészen ígéretes próbálkozások, de hibátlanra senki sem tudta kitölteni a térképet. Igaz, ez talán még egy európainak sem biztos, hogy sikerülne elsőre.

A menő, nyugat-európai országokat sikeresen lőtték be a legtöbben, az Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Portugália, Németország hatost a legtöbben eltalálták, de ami ezeken felül volt, az katasztrófa.

Magyarország egyértelműen Európának ahhoz a részéhez tartozik, amire az Egyesült Államokból már csak masszaként tekintenek, mint ahogy mi az USA közép-nyugati államaira. Voltak néhányan, akik eltalálták, hogy hol van Magyarország, a jobb tippelők Csehországnak jelölték hazánkat, de volt olyan, aki azt írta, hogy ez a fura mellek országa, illetve, hogy Borat szülőhelye. Aztán olyanok is akadtak, akik elnézést kértek a tudatlanságukért, hogy fogalmuk sincs, hogy Európa felében milyen országok vannak.

A sztori úgy lesz kerek, ha felidézzük, hogy ezzel a teszttel szinte párhuzamosan egy olyan gyűjtés is megjelent a Buzzfeeden, amiben európaiak próbálták belőni, hogy hol vannak az egyes amerikai államok. Az eredmények nem sokkal jobbak.

Hogy pedig igazán teljes legyen a dolog, és ne arról legyen szó, hogy egymást cikizzük, hanem inkább arról, hogy nevessünk kínosan egymás butaságain, összeszedtünk egy pár játékot, amikben ön is tesztelheti magát.

Ha úgy érzi, elég kemény legény, akkor itt egy vaktérképes teszt az USA tagállamairól, rá fog jönni, nem is olyan egyszerű mindet jól belőni.

Ha kicsit egyszerűbb feladatra vágyik, akkor erre talál egy hasonló játékot Európa országaival, ennek azért már illik mennie.

És ha igazán gyengének érzi magát földrajzból, akkor próbálkozzon egy magyarországi vaktérképpel, aztán érezze magát rosszul, ha ez sem megy!

Végül, ha már ennyi kvízt ajánlottunk, akkor itt egy igazán szuper, a Great Language Game-ben hangzás alapján kell megmondani, hogy milyen nyelvet hallunk, elég nehéz.