A december első hetét lezáró heti trendben azt nézzük meg, mit vesznek fel a celebek, ha beköszönt a hideg. Nem, elsősorban nem a napszemüvegekről lesz szó, hanem a kabátokról, ami elsőre kicsit uncsi témának tűnhet, de garantáljuk, ha celebekről van szó, akkor nem az. Volt, aki bundával sokkolt a héten, más bizarr fazonnal, megint más azzal a ténnyel, hogy nagykabátból is sikeresen villantott mellet vagy combot. Hat híres nőt mutatunk, úgy nézze őket, hogy alul lehet rájuk szavazni is!

Joan Collins

Valamiért Joan Collins nálunk kevésbé ismert, mert az ő sorozata, a Dinasztia távolról sem aratott akkor sikert itthon, mint a rivális Dallas. Pedig a Dinasztiában gyakorlatilag ő volt a női Jockey, és Joan Collins azóta is remekül hozza a dívaszerepet a valós életben is, pedig idén betöltötte a 80-at. A Dinasztiában rengetegszer szerepelt bundában, és hiába majdnem 25 éve, hogy vége a sorozatnak, hiába a Peta teljes munkássága, Joan Collins a Hennessy Gold Cup nevű lóversenyre is bundában ment el a múlt hétvégén. Ott többek között Amanda Holden színésznővel pózolt, aki arról a leghíresebb, hogy a Csillag születik eredetijében, a Britain's Got Talentben zsűritag. Több fotónk is van róluk meg a bundáról, amihez mellesleg sapka is tartozik, kattintson értük a képre!

Kate Moss

Az összeállításban a legtöbb fotó Kate Mossról van, összesen két kabátot és három szettet mutatunk tőle. Azért nem csak egyet választottunk ki, mert mind a hármat ugyanazon a napon viselte, hétfő este, csak zsinórban három eseményre volt hivatalos, és mindenütt megpróbált egy kicsit máshogy kinézni. Ebben először is nagy segítségére volt egy fekete-fehér csíkos műszőrmekabát, amit aztán az est második eseménye, a British Fashion Awards előtt lecserélt egy teljesen fehér darabra. Mindkét kabát hosszabb volt, mint az alatta viselt miniruha, de Moss csak az első két eseményen villantotta meg a combjait, mert a harmadik szettben egy ezüstös hosszú ruhára cserélte a kis feketéket.

Celine Dion

És akkor most jöjjön két olyan celeb, akinek a fazon miatt nagyon fura a kabátja. Mondjuk színben nem nagyon mer/akar trükközni senki idén télen, Collins barna nercbundáján kívül az összes többi kabát fekete, fehér vagy ezek kombinációja. Celine Dion Párizsban járt a héten, és Joan Collinshoz hasonlóan a nagykabáthoz napszemüveget vett ő is. Kilépett a szálloda elé, és a szemcsi ellenére mindenki felismerte, lefotózták a paparazzók, Dion autogramot osztott és integetett, és közben egy őrületesen komplikált fekete kabát volt rajta, amitől oldalról kicsit úgy nézett ki, mintha két vékony lába két pálcika lenne, amit egy gömbbe szúrtak bele. Szemből viszont mindenképpen telitalálat ez a kabát a hajtókával, az egészet összetartó csatos övvel és az alatta viselt fekete garbóval együtt. Mondjuk mi a helyében a leopárdmintás ridikült lehet, hogy otthon hagytuk volna.

Gwen Stefani

Még egy sztár, aki a decembert is napszemüvegben abszolválja: Gwen Stefani. Az éppen terhes énekesnőnek mentségére legyen mondva, hogy ő legalább nem Londonban vagy Párizsban fagyoskodik most, hanem otthon van Hollywoodban, ahol azért mégse csíp annyira a tél, mint itt felénk. Stefani így aztán megengedheti magának, hogy egy csütörtöki ebédre egy ilyen, fazonra bőrdzsekiszerű kabátkában menjen el, aminek a szabásával mintha direkt ki is akarná emelni a hasát. Ami pedig egyelőre azért nem akkora, hogy lehetetlenség lenne összegombolni rajta egy normális télikabátot, de lehet, hogy Stefani ezt a darabot egészen a szülésig hordani szeretné. Megértenénk, mert nagyon jól áll neki.

Chloe Sims

Elnézést kérünk Chloe Simsért, tudjuk, hogy ő alapesetben nem sok mindenkit izgat Magyarországon, de ha már a dekoltázsát pont ezen a héten kombinálta egy ilyen elképesztő szőrös kabáttal, akkor egyszerűen nem hagyhattuk ki ebből az összeállításból. A hölgy eredetileg glammodell, de igazán híres a The Only Way Is Essex című trashrealityvel lett Nagy-Britanniában. Ő kedd este Londonban volt bulizni egy haverjával, a hosszú műszőrök alatt csak műbőr volt rajta, hatalmas mellei fölött hatalmas aranymedállal. Ahogy a fotókat elnézzük, jó buli lehetett. Főleg ahhoz képest, hogy kedd volt. Mindenesetre nem ő az egyetlen, aki képes még nagykabátból is villantani, az érdeklődőket ezúton emlékeztetjük Rita Ora bugyijára.

Joan Rivers

Ki a hét legjobb kabátjának tulajdonosa?

Egy bundás Joannal kezdtük ezt a cikket, egy másikkal fejezzük be. Ez a Joan, Joan Rivers szintén pont 80 éves, de nem angol, hanem amerikai, és nem színésznő, hanem humorista. Bár távolról dívalédinek tűnhet ő is (nagyon távolról), igazából egy mocskos szájú és sokkolóan kegyetlen humorú néniről van szó. De sokak szerint nemcsak a humora kegyetlen, Facebook-oldala például jelenleg tele van felháborodottan tiltakozó állatvédők üzeneteivel, akik az állatprémek viselése ellen tiltakoznak. A jelek szerint Rivers arra sem méltatja őket, hogy az üzeneteiket kitörölje, dehát korábban annál súlyosabb incidensekben is volt már része, mint hogy páran üzeneteket írnak neki. Amikor egyszer Peta-aktivisták összefestékezték az egyik bundáját, ezt mondta, amikor megtudta, hogy kitisztítható, vízben oldódó festékről volt szó: „felment bennem a pumpa. A biztosítási pénzre utaztam. Azt mondtam magamban [amikor lefestékeztek], hogy hála Istennek, úgyis olyan régi volt már ez a cobolyprém, végre vehetek egy újat!” Ha ön a Petával ért egyet, nyilván nem Riversre fog szavazni, de ha ön is bunda-rajongó, nagy dilemma lesz, hogy melyik Joant válassza. Várjuk a szavazatokat!