Gondolkozott már rajta, hogy mennyi teljesen fölösleges jelszót és kódot jegyez meg a különféle saját kódjain felül? Nem? Akkor itt az ideje, hogy felmérje a tudását a nagy popkulturális és filmes hekkerkvízünkben! Összeszedtünk egy rakás kódot és jelszót, amivel tesztelheti a tudását.

Ha ön körültekintő jelszóhasználó, akkor igyekszik több jelszóval dolgozni, külön jelszava van az egyes email címeinek, a telefonjának és a bankkártyájának más a PIN-kódja, de akkor is minimum 4-5 kódot kell a fejében tartania, ha kifejezetten nomádként próbál élni.

Egy, az internetben derékig gázoló ember pedig simán dolgozik 8-10 jelszóval, amiket időről időre változtatgat. És erre jön rá az a több tucat hülyeség, amiket kódok és jelszavak formájában az ember magára szed a tévéből, számítógépes játékokból, könyvekből, filmekből. Valószínűleg nem is tudja, mennyi fölösleges kódot tud! Tesztelje tudását kvízünkkel!

Minden kérdés megválaszolására 45 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »