A bikini bridge lényege, hogy a csípőcsontunk hanyatt fekve megtartsa a bugyinkat, ezt lefotózzuk, és esetleg motivációs szövegeket írjuk köré, hogy milyen jó soványnak lenni. Önnek hogy tetszik?

Ha valami egyszerre pörög az Instagramon, a Redditen, a Buzzfeeden és a Tumblren, akkor nyilvánvalóan fontos kulturális jelentőséggel bír. Pillanatnyilag ez a bikini bridge fantázianevű élethelyzet, ami arról szól, hogy egy nő hanyatt fekszik, a csípőcsonatjai kicsit felemelik a bugyiját, és erről kacér fotót készít (vagyis a bugyi, vagy bikinialsó hidat képez a két csípőcsont között). Így.

A végeredményre természetesen kerülhet okos felirat is – például, hogy ne felejtsünk el borotválkozni, így lesz szebb a bikinivonalunk, mutassuk meg mindenkinek a hidunkat, milyen kis csajos dolog, ha erre valaki rákíván, illetve,ha valaki arra fecsérli az idejét, hogy ilyen képek miatt nyafogjon, annak nem marad ideje edzeni.

Önnek hogy tetszik ez?

Ha ez önnek is tetszik, és nem tartja nevetségesnek a bugyiban bohóckodó fiatal nők fiúkról alkotott, az általános iskola felső tagozatának szellemében megfogalmazott elgondolásait, akkor csatlakozzon a jelenség facebookos rajongói oldalához, biztosan nem fog perverz kukkolónak tűnni.

Facebook oldalunkon hozzá is szólhat!

Kövessen minket a Facebookon is!