Nem lehet díjat csak úgy akármiben átvenni, ezért a pornósok is kiöltöznek, amikor ők osztják egymásnak/maguknak az elismeréseket. Persze egy pornós máshogy rittyent ki, mint egy A-listás hollywoodi sztár, ezért is szeretjük annyira az XBiz Awardsról érkezett vörös szőnyeges fényképeket: végre valami más! A jóízlés itt nem mérvadó, erre tessék, habzsolja csak a fotókat!

Egy olyan pár volt csak, aki teljesen decens öltözékben jelent meg a Kaliforniában, Century Cityben a hétvégén rendezett XBiz Awardson: James Deen és Stoya, akik csupa feketében mentek el erre az eseményre, teljesen úgy néztek ki ők ketten, mint egy átlagos celebházaspár a Golden Globe-kiosztón. Jenna Jameson tartozik még az ismertebb nevek közé, és az ő külseje szintén eléggé kilógott a többieké közül, mert az átlagribancos stílus helyett rihannásan volt trendi, egyik oldalon extrahosszú, a másikon felnyírt szőke hajjal. Ő volt egyébként az est háziasszonya is, biztosan remekül konferált.

Na de aztán rajtuk kívül az összes vicces álnevű művésznő felpolcolta, összeszorította, odatette, illetve kilógatta gigaméretű munkaeszközeit olyan parádés kreativitással, hogy ahhoz képest a brit Nuts magazin bulija kész apáca-show volt. Tavaly se volt éppen unalmas a felhozatal az XBiz Awardson, de idén még több nőt és még több elképesztően konkrét ruhát mutatunk, klikkelje végig a fotóösszeállítást!