Mint általában, úgy a 15. alkalommal megrendezett Story-gálán is a dekoltázsoké volt a főszerep, meg is mutatta a magáét Kiszel Tünde, Rubint Réka és a pezsgőszínű szaloncukor ruhában érkező Szandi is. Szokatlanul visszafogott volt viszont Medveczky Ilona és Sarka Kata is. Mutatunk nyolc celebet, önnek nincs más dolga, csak eldönteni, melyikük ruhaválasztása volt a legjobb!

Kiszel Tünde

Kiszel Tünde életében 365 nap elteltével nemcsak az évszám változik, hanem éppen aktuális kísérőjének személye is, a médiajelenség ugyanis minden évben arra használja a Story díjátadóját, hogy bemutassa legújabb toyboyát. Aki persze kivétel nélkül mindig figyelmes, kedves és intelligens. 2014 B. Szabolcs éve, ennek ellenére az este folyamán többször láttuk őt távol Kiszeltől, ráadásul a fiú táncolni sem akart vele. Persze lehet, hogy csak azért, mert a dekoratív médiaszemélyiség megint olyan ruhát vett fel, ami miatt 3 méternél közelebb élő ember nem kerülhetett hozzá.

Bár a híresség a tavalyi narancsos ruhakölteményét szövegkiemelő rózsaszínre cserélte, a fazon maradt: a testkövető, melleket hangsúlyozó flitteres-glitteres-köves felsőrész hatalmas méretű, hatalmas alsórésszel párosult. Ehhez természetesen hasonló színű ékszerek és smink dukált, haját pedig valószínűleg a punk korszak ihlette. Az est folyamán rendkívül népszerű Kiszellel többen is szerettek volna fotózkodni, és olyan is akadt, aki táncolni akart vele. Ha önnek is bejön az évek óta nyújtott konstans feltűnő jelenség, akkor a cikk végén szavazhat is rá!

Sarka Kata

Sarka Kata idén L.L. Juniorra cserélte Hajdú Pétert, de csupán egy estére, ugyanis Hajdúnál egyrészt munkaügyi ellenőrzést tartottak, másrészt ő is bulizott, csak nem a Story-gálán. Sarka sminkje nem ért minket váratlanul, ugyanis már a buli előtt posztolta Facebookon, ahol kedvesen arra is rákérdezett egy rajongója, hogy állapotos-e.

A ruháját illetően egyébként tökéletesen belőtte az arany középutat: hozott is, meg nem is, azaz mutatott is, meg nem is, ráadásul mindezt nagyon ízlésesen. A fehér, csipkével díszített darabhoz aranyszínű kézitáskát és hozzá színben passzoló magassarkú cipőt vett fel, a hosszú lógós fülbevalója pedig kellően decens volt az estéhez. Ha önnek bejön a menyasszonyi öltözetnek is beillő szett, akkor szavazzon Sarka Katára!

Szandi

Az énekesnő férjével, Bogdán Csabával érkezett az estére, ahova egy olyan ruhát választott, ami bennünket leginkább a másfél hónappal ezelőtti karácsony idején (túl) sokat fogyasztott szaloncukorra emlékeztetett. Pontosabban annak a csomagolására. A barokkot idéző anyagból készült szoknyához hasat villantó vékony laméanyagból, és csipkével dombornyomott, illetve szőrmével körbefont felsőrész társult, ami nem mellesleg a legjobb szögből mutatta a melleket is.

Kiegészítők terén a ruhán domináló színvilágot követte az énekesnő, hiszen egyrészt arany fülbevalókat, hozzá színben passzoló kistáskát és a melleket körvonalazó szőrméből készült karkötőt választott az estére. Ha önnek is úgy tetszik a tökéletes testet megmutató összeállítás, mint az azt dicsérő Ómolnár Miklósnak, akkor szavazzon Szandira!

Tóth Gabi

Tóth Gabi idén is mutogatta tökéletes lábait – és milyen jól tette! Színek tekintetében is ő volt a legbátrabb – ezúttal az ízlésesség keretein belül maradt – az este folyamán, hiszen burgundi, felül zárt, alul és a hátból mindent felfedő ruhához egy mustársárga kígyómintás, láncos vállpánttal rendelkező táskát és egy okker színű törpesarkú szandált vett fel. A derék tájékára egy kontrasztos, aranyban pompázó fémből készült öv került és a kiegészítők is ebben a színben csillogtak.

Három dologgal nem vagyunk megelégedve a szettet illetően: az egyik a smink, ami abszolút nem adja vissza Tóth hangsúlyozandó vonásait; a másik haja, amit mindig annyira különlegesre akarnak elkészíteni, hogy rendre elrontják; a harmadik pedig a garbóra hasonlító felsőrész: az exmegasztáros énekesnő fordított háromszög alakú felsőtestén sokkal jobban mutatna egy nyitott tetejű, dekoltált ruha. Ha úgy gondolja, hogy ez a mi bajunk és így is ötcsillagos Tóth Gabi szettje, kattintson a nevére és szavazzon a cikk alján!

Medveczky Ilona

A tavaly saját maga tervezte, kalocsaival díszített estélyiben mutatkozó Medveczky idén szerette volna elkerülni a pár éve történt balesetet, amikor túl szűk fehér ruhájában egy óvatlan lépés miatt eljátszotta a hattyú halálát. A világos árnyalatokat most sötétekre cserélte, de azért ezt is igyekezett feldobni. Bár nem tudni, hogy szándékosan-e, de az egyhangúságot a 2014-es év színe, a ragyogó orchidea törte meg – ez a szín díszítette Medveczky ruháját és haját is (mindkét helyen szőrös csimbókok formájában). A csillogó fekete, földig érő szoknyához egy matt blézert vett fel a díva, amelynek gombjai tökéletesen passzoltak a már említett díszítőelemekhez és a sminkjéhez is. Úgy látszik, beindult a kézitáska-kartel is, hiszen a táncosnő is aranyszínű clutch-csal sétált fel-alá az este folyamán. Ha önnek bejön a kortalan divat, szavazzon Medveczky Ilonára!

Gáspár Evelyn

Nem tudni, hogy Gáspár Evelyn a mix n' match, azaz az eltérő stílusú ruhák és kiegészítők egy szetten belüli keverésének híve vagy csak egyszerűen nem talált otthon másik cipőt a ruhájához, de egy több tízezer forintos Guiseppe Zanotti tornacipőt húzott lábaira. "Ki vagyok borulva, már a második 'lányt' látom sportcipőben" – adott hangot felháborodásának az amúgy orosz örökösnőnek öltözött, de csinos expornószínésznő, Aleska Diamond és sejthető, hogy Gáspár Győző lányára is utalt ezzel. Gáspár Evelyn egyébként a fekete és fehér kontrasztjára építette szettjét, az esküvői ruhára hajazó, díszített felsőrésszel rendelkező ruhához fekete övet vett fel és színben tökéletesen passzoló kézitáskát cipelt magával. Ha önnek bejön a vagány, estélyi-tornacipő páros, akkor szavazzon Gáspárék nagyobb lányára!

Horváth Éva

Ahogy Sarka Kata sminkje, úgy Horváth Éva haja sem volt titok, hiszen már a megérkezés előtt posztolta Facebookra. A halszálkafonáshoz Horváth fehér csipkeruhát vett fel, amihez gyöngyből készült fülbevalókat és karkötőket választott. A smink is stimmelt, a műsorvezető jó formában jelent meg, egyedül a selyemszatén övet hagytuk volna el, de lehet, hogy a régi kedves, szépségkirálynős időszakot juttatja eszébe, ez esetben elnézzük. Külön dicsérendő, hogy Horváth Éva annak ellenére nem rakta ki az ikreket, hogy rajta kívül szinte mindenki megtette. Ha bejön önnek Horváth szettje, szavazzon rá!

Rubint Réka

Ki volt a legjobban öltözött?

Semmiképpen nem szeretnénk önt befolyásolni, de Sarka Kata mellett a másik kedvencünk Rubint Réka szettje lett. Az irizáló fukszia és rózsaszínben tündöklő Daalarna-ruha tökéletes választás volt az estére és passzolt férje, Schobert Norbert szettjéhez, akivel egy közös táncot is bemutattak. A kiegészítőkkel is csínján bánt Rubint, hiszen csak egy diszkrét nyakláncot és gyűrűjét viselte. A felsőrész pont annyit mutatott, amennyit kell: sejtető volt, de nem ízléstelen. Ha azt gondolná, hogy a fitneszedző nem eszik eleget, akkor szólunk, mi láttuk evés közben. Ha önnek is tetszik Rubint szettje, akkor kattintson a nevére itt balra és szavazzon!