Az olimpiával párhuzamosan fut idén a téli divathét-szezon, ahol szokás szerint megint New Yorkban kezdődött meg a bemutatók sorozata. Természetesen eszünk ágában sincs önt olyan állítólagos, forradalminak beállított trendekkel untatni, amikből az utcán aztán úgyse fogunk soha látni semmit, és a külföldi celebeseményeken is csak módjával. Ehelyett inkább az örök klasszikusokat emeljük ki ebben a cikkben: az izgalmas, sőt helyenként egyenesen perverz szetteket, hiszen az erotika soha nem megy ki a divatból. És hát New Yorkban abból most volt bőven.

Reméljük, már a fenti bevezetőből is nyilvánvaló volt, hogy a lényeg ezúttal a fotóösszeállítás, negyvennél is több képet gyűjtöttünk össze a New York-i divathét bőséges kínálatából, ahol egyébként nemcsak a nőket öltöztetik-vetkőztetik, hanem férfibemutatók is vannak. Ne feledje, hogy a divatnak ez a szintje nagyon előre dolgozik, amit a fotókon lát, az nem a következő, hanem az azutáni szezonra való, azaz ezek már a 2014-2015-ös ősz-téli kollekciók.

Három olyan márkát is találtunk, amelynek tervezői a következő tél női alsóneműjét csakis feketében tudják elképzelni. Ezek a Tocca, a Zana Bayne és a Chromat. A fekete az elegancia klasszikus színe, de egyben a szado-mazo-öltözékeké is, és nem sok kétség fér ahhoz, hogy itt inkább az utóbbiról van szó, mint az előbbiről. Szorosra húzott övek, arcot is takaró szíjak, fullasztó fűzők, fojtogatóan szoros nyakörvek, sejtelmesen áttetsző csipkék, csillogó bőrfelületek, könyök fölé érő finom kesztyűk, zsinórtangák és harisnyakötők – minden van itt, ami a szex kevésbé romantikus változatait izgalmassá teheti.

Egyedül Diana Vasquez az, aki fehérben is el tud képzelni egy szexi nőt, természetesen ő is azzal a jó régóta bevált trükkel operál, hogy a felsőruházat gyakorlatilag átlátszó, és az ember vagy vesz alá valamit, vagy nem. Dőljön hátra és kattintson bátran, az egyes modellek tervezőinek nevét a képaláírásban olvashatja!