A VV6 debreceni játékosának szinte minden nap máshogy áll a szemöldöke, hol a bal oldali van lejjebb, hol a jobb, de van, hogy az egyik vastagabb, mint a másik. És igen, a ronda szemöldök, azaz a teljesen legyantázott és tetovált, majd rárajzolt szemöldök szinte népbetegség.

A Való világ, ha valamiről, akkor a közízlésről hű képet ad: VV Teo műszempillával, VV Dorka bohócnak sminkelt arccal, VV Zsófi pedig elképesztő tetovált szemöldökkel fetreng a villában. VV Zsófi szemöldöke különösen érdekes, gyakorlatilag alig akad ember, aki képes levenni a szemét A Szemöldökről, és tudja, milyen színű VV Zsófi szeme. Vagy hogy hord-e fülbevalót vagy nyakláncot, rúzsozza-e a száját, satöbbi. Az erősen tetovált szemöldök annak ellenére, hogy egyáltalán nem szép, a kisvárosi plázákban hatalmas divat, dehát régóta tudjuk, hogy ízlés és stílus nélküli ország vagyunk. VV Zsófi szemöldöke azonban még az átlagosnál is sokkal érdekesebb: hol az egyik van feljebb, hol a másik, hol a balban, hol a jobb oldaliban van egy törés, ami arra utal, hogy az egyébként is tetovált szemöldökét minden reggel vastagon kihúzza. Úgy, ahogy éppen esik.

VV Zsófi szemöldöke szinte sosem egyforma

VV Zsófi csakúgy, mint még sokan, teljesen megvált minden szemöldökszőrzetétől, tetováltatta vékonyan, amire minden nap fekete tussal rajzol. Ez az, ami furcsa összképet ad a játékosról, és képtelenség másra figyelni, mint a szemöldökére – még a személyisége is elvész ezek alatt a fekete vonalak alatt. Azt, hogy egy nőt mennyire határoz meg a szemöldöke, jól érzi VV Zsófi is, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Brooke Shileds, Sandra Bullock, de még Boy George is mind sokat köszönhetnek a személyükhöz passzoló, szépségüket egyedivé tevő szemöldöküknek. A Való világ szereplőjének arcát uralja a szemöldöke, és rengeteg kérdést felvet a tévé előtt ülő, kozmetikushoz rendszeresen járó nőkben, például azt, hogy miért csinálnak ilyet magukkal a nők? Ő nem látja? Más nem látja? Miért nem szól neki senki?