Januártól márciusig a helikopterezéstől a herevasalásig jutottunk, dupla helikopterezés, herelengetés, és madzaggal díszített pöcs is szerepelt ennyi idő alatt a tévében. Kétségtelen, hogy 2014 a farok éve lesz.

Az újhullámos feministák sem gondolták volna, hogy megtörténhet a vak komondorok országában, hogy pár hét leforgása alatt a csöcsök és seggek mellett hímvesszők és herék lengnek majd a tévében. A Való világ 6 e tekintetben páratlan: ugyan a nők vetkőztetésével nem arányosan, de jóval többször látni hím párzószervet a tévében, mint eddig bármikor. És akkor ott van bónusznak Berki Krisztián herevasalása. 

Aurelió farka már az örökkévalóságé

A VV6 első napján olyasmi történt, ami a hazai valóságshow-történelemben páratlan: egy férfi (Aurelio) megmutatta a farkát, és megpörgette a villanőknek. Aurelió a helikopterezést megismételte a következő napon is, felállítva ezzel magának és másoknak is az elég magas lécet. A faszmutogatás aztán állandósult a villában, volt, hogy pénzért is helikopterezett – többször, mint amit számon lehetne tartani.

Simon női fürdőruhába tuszkolta bele a farkát, amin egy madzagot viselt

A villa gyakorló elmebetegének beállított játékosa, VV Simon apró, rózsaszínű női bikinibe préselte bele magát. Amikor levette az alsógatyáját, egy madzag lógott le a farkáról, hogy miért viselte, és hogy mindig viseli-e, azóta se derült ki. 

Gyúrós Józsi magának rázta a tükör előtt

Gyúrós Józsi is belóbálta, amije van: mielőtt feladta a játékot, a tusoló alatt, zenére táncolva meglengette zászlaját. Gyúrós, aki valójában Félix, nem az asszonyoknak mutatta meg tudását, hanem saját magának – és természetesen a kameráknak. 

Herelengető Ádám nem véletlenül kapta a herelengető jelzőt

A VV6-ba két hónap után Gyúrós Józsi helyére beköltözött Jóvágású Ádám, aki ugyan a megérkezése utáni percekben kicsit szégyellős volt, és nem akarta megmutatni a farkát, de aztán másnap azonnal odatette magát. VV Viki arcába lengette a heréjét, és megkapta a Herelengető jelzőt. Minden bizonnyal ő volt leginkább ösztönlény a villában, mert két hétnyi tartózkodása alatt kiderült, hogy begyújtotta a fingját, hogy rengeteget szellent és böfög, ráadásul állandóan dugni akart

Aurelio és Herelengető Ádám közös rúdtánca közös helikopterezésbe torkollt

Herelengető Ádám Aureliót hívta ki párbajra, és a szerkesztők úgy vélték, szórakoztató lenne előtte egy rúdtáncos párbaj a két fiú között. A rúdtáncbajnokságnak az lett a vége, hogy mindketten levetkőztek, és herével, pöccsel csúszkáltak a rúdon. Illetve a rúd előtt állva lengették meg a többieknek mindenüket. VV Zsófi ekkor kapott sokkot Herelengető Ádám ceruzaméretétől.

+1 Berki Krisztián herevasalása

Berki Krisztián ugyan nem a VV6 játékosa, hanem a TV2 realityjében, az Édes életben látni nap mint nap. Berki a műsorban kivasaltatta a heréjét, ami miatt az egész ország egyszerre szisszent fel. Még úgy is, hogy utólag kiderült, mindez spontán ötlet volt, és egyáltalán nem valami komoly szépészeti beavatkozás. Mindenesetre a mércét ő is magasra tette, vajon mi és ki lesz a következő?