Indokolatlanul hosszú ideig tartott az első perctől kezdve tökéletesen unalmas Hooters-szépségverseny, amit még az sem tudott feldobni, hogy a lányok tényleg jól néztek ki.

Egy szépségversenyhez három dolog kell: szép emberek, fennkölt hangulat és jó szervezés. Ha ezek közül az egyik hiányzik, akkor még lehet tök vicces, viszont ha a Hooters újra megméretteti a pincérlányait úgy, hogy négy órán keresztül tart 17 induló egyenruhás, jelmezes és bikinis vonulása, amit ráadásul a rossz idő miatt a minden létező rendezvényre tökéletesen alkalmatlan étteremben rendeznek meg, akkor ott baj van.

A tavalyi helyzettel szemben a szervezők idén már nem is törekedtek arra, hogy ne egy mellekkel támadó étterem évente történő forgalomnövelésének tűnjön az egész: valaki tényleg képes volt belépőt azért, hogy lássa azokat a lányokat felvonulni, akiket amúgy a hét bármelyik napján megnézhet nem sokkal több ruhában dolgozni, a nagy exkluzív hangulat pedig az volt, hogy az étterembe vörös kartonpapírt celluxoztak fel kifutónak.

Ezt súlyosbította az est házigazdája, DJ Dominique, aki ebben a pozícióban is legalább annyira tündökölt, mint DJ-ként, hiszen vicces kérdéseket tett fel az indulóknak arról, hogy szeretik-e a véreshurkát. A Berki Krisztián (a berki), Gregori Dóra (Muss Hungary 2014) és dr. Pataki Gergely (plasztikai sebész) által zsűrizett esemény minőségi mélypontja mégsem a műsorvezetés, a tragikus hosszúságú szünetek vagy a szőnyeg volt, hanem a felvételről lejátszott tapsviharok és sikítások, amiket akkor sem szégyelltek elsütni, amikor már az összes néző csendben gondolkozott azon, felvágja-e az ereit egy legendás Hooters-csirkeszránnyal.

A szépségversenyen sokan csak a menetrendszerűen kidurranó lufik hangja miatt nem aludtak el ülve, úgyhogy a sok csúszással, végeláthatatlan szünetekkel operáló bulin kész őrület volt, amikor bejelentették, hogy a 15-ös sorszámú Szolláth Niki lett a magyar Hooters legszebb lánya, ezért ő mehet Las Vegasba a nemzetközi bulira. Neki gratulálunk, hiszen megérdemelte, ráadásul idén végre sikerült legyőznie a tavalyi győztes Kövesi Zsuzsát, akinek ezek szerint mégsem jött össze a fitneszmodellség. Ne felejtsük el a második két helyezettet sem: Mogyoródi Anna és Molnár Dalma egy-egy Amnesia-ajándékcsomaggal lettek gazdagabbak, pedig azért ennél tényleg sokkal jobban néztek ki.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!