Amíg nálunk a tehetségkutatók női zsűritagjai közül olyan személyek jutnak az ember eszébe, mint Soma, Eszenyi Enikő, Keresztes Ildikó vagy Tóth Gabi, addig az American Idol nevű énekesversenyben jelenleg Jennifer Lopez mondja meg a tutit. Ez a műsor még az X-faktor elődje volt, de Amerikában nem halt be, hanem már a 13. évadjánál tart, mert ha valami jól van megcsinálva, akkor ennyi idő után is érdekes. És ahogy elnézzük, Jennifer Lopez van annyira dögös a műsorban, hogy már csak miatta is érdemes odakapcsolni az amerikai tévénézőknek. Mutatjuk a hat legjobb szerelését – ez a heti trend!

Fekete-arany

Jennifer Lopez nyilván jól tudja, hogy ő nem azért van ebben a zsűriben, mert a hangja Whitney Houstonéval vagy Mariah Carey-vel vetekszik. Amit az ő műfajában ki kell tudni énekelni, azt ő simán abszolválja, de a hangsúly nem a hangszálakrobatikán van, hanem a dívaságon. Jennifer Lopez azt tudja, hogy megjelenik, és még semmit nem csinált, de már mindenkinek leesett az álla (na ez az a bizonyos X-faktor egyébként, amit elvileg a rivális műsor keres). Ezt az effektust az egyik március végi adásban például egy fekete-arany szettel érte el, aminek a mintája a zsiráfok szőrzetére emlékeztet. Lopez aznap tényleg csak ezt a két színt viselte: ékszerei mind aranyból vannak, a cipője és a szemfestéke meg fekete. És persze combot villant, mert ha ilyen jó lábai vannak, miért rejtegesse őket.

Pink

Két héttel később Lopez megint megmutatta a lábait a tévénézőknek, meg persze az élő adás közönségének is, akikkel nagy jókedvűen szelfizgetett az adás szüneteiben. Itt egy pink miniruha volt rajta, megintcsak aranyékszerekkel. Ja igen, és a körme is mindig harmonizál a ruhával, a fekete-arany szetthez fekete-arany körmei voltak, ehhez rózsaszínek. Egy részletre szeretnénk még felhívni a figyelmet: a derekán lógó láncra, amit a nagyításban jobban lehet látni. Több fotónk is van az összes ruháról, ha nem kattint, nem lát mindent!

Okkersárga

Az okkersárga bőr a ’60-as és ’70-es évek lakberendezésében nagy divat volt, de Jennifer Lopez természetesen ha okkersárga bőrbe öltözik, akkor se néz ki divatjamúlt bútordarabnak. Mondjuk ennek a Phillip Armstrong-ruhának a szabása nem retrós egyáltalán, a képeken nem nagyon látszik, de a felsőrésznek gyakorlatilag nincs hátulja. A térdig érő alj szinte szokatlanul hosszú J-Lo átlagos szoknyáihoz képest, viszont a fazon remekül kiemeli az énekesnő alakját.

Fekete-szürke

Másnap egy különleges nap volt: Lopez kivételesen nem kiengedett hajjal zsűrizett. Ez a hatalmas frufru a ’90-es évek legelején volt divat, de a szürke miniruha ennél korábbi korokat idéz. A szett még akár kislányos is lehetne, ha nem egy ilyen térd fölé érő prosticsizma lenne a legszembetűnőbb kiegészítője. Lopez egyszerűen nem tud nem szexi lenni, még akkor sem, ha egy tehetségkutatós zsűritagnak elvileg nem kell különösebben vadítónak lennie.

Arany-bordó

És még egy szett, ami első ránézésre egyszerű és szexi, sokadik ránézésre pedig tele van olyan részletekkel, amitől szinte zseniális az összeállítás. Ott van először is a cipő, ami amellett, hogy önmagában is gyönyörű, a blúz és a szoknya színeit ismétli meg, így tényleg tökéletes ehhez a szereléshez. A kigombolt ingnyak és a feltűrt ujj lazává, a redőződő-fodrozódó alj pedig mozgalmassá teszi ezt a szettet, amit a hűvös, jégcsapszerű fülbefaló és a szigorúra lenyalt haj ellensúlyoz. Dominás is, kiscsajos is egyszerre, ez az összeállítás egyszerűen mindent tud – csak egy ilyen jó nő kellett hozzá, mint Jennifer Lopez.

Ezüst

Melyik a legjobb szett?

És a végére hagytuk a legszexibb ruhát, ami a héten csütörtökön került adásba – mondani se kell, ez volt az a szerelés, ami miatt úgy döntöttünk, hogy most már tényleg Jennifer Lopezé kell, hogy legyen a heti trend. Az átlátszó anyaggal és ezüstös rátétekkel operáló ruha tervezője bizonyos Georges Chakra, akinek nem derogál egy újabb darabbal gazdagítani a bugyitlan-melltartótlan estélyitrendet. Annyi a variáció ezúttal, hogy van egy csík a ruha ujján is. Annyira szexinek találtatott egyébként ez a ruha, hogy a 44 éves díva ugyanebben látható új parfümjének, a Glowing Goddess (kb. „Sugárzó istennő”) nevű illatnak a reklámjában. (Mellesleg a parfümösüveg világítani kezd, ha spriccelünk vele.) Ön szerint is ebben az ezüstösen ragyogó ruhában néz ki a legjobban Jennifer Lopez? Vagy a hat közül egy másik volt a kedvence? Ha végiglapozta a képösszeállítást, szavazzon!