Idén tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Tribeca filmfesztivált New Yorkban, és szerencsére nem mindenki öltözött fel hibátlanul, így most is tudtunk min nevetni, illetve homlokot ráncolni. Egyébként ha nem tudta volna, a Tribeca filmfeszivált 2002-ben alapította meg Robert De Niro, Jane Rosenthal és Craig Hatkoff, állítólag válaszul a 2001. szeptember 11-i támadásokra, de van aki szerint már bőven a 9/11-es események előtt elkezdték szervezni. A fesztivál célja eredetileg amúgy az volt, hogy „a nagyközönség és a nemzetközi filmes közösség számára is újradefiniálják a filmfesztiválos élményt” – bármit is jelentsen ez. Na de nézzegessen inkább borzalmas ruhákat. Jó lesz.

Courteney Cox

Már megírtuk, hogy Courteney Cox sajnos túl sokszor feküdt kés alá, és emiatt tényleg vállalhatatlanul néz ki mostanában, de a Tribeca filmfesztiválra még sminkest is rosszul választott, sőt sztájlisztot is. A Jóbarátokban megismert színésznő ugyanis egy bimbóvillantó, bőr felsőrésszel és csipke alsórésszel rendelkező ruhába bújt, amiben szomorú, de borzalmasan nézett ki.

Katie Holmes

A mostanában rettenetesen dögös színésznő is rosszul választott, mikor ezt az elszabott ruhát húzta magára egy vörös szőnyeges eseményre. Ha nem egy ilyen össze-vissza álló zsákba bújt volna, akkor még azt is elnéztük volna neki, hogy amúgy elég kialvatlan arccal jelent meg a filmfesztiválon.

Caroline Rhea

Emlékszik még a Sabrina a tiniboszorkány című sorozatra? Igen, Caroline Rhea az egyik nagynénit játszotta benne, és a színésznő most úgy gondolta az lesz a legjobb, ha bolondos takarítónőnek öltözve lép a vörös szőnyegre. De legalább láthatóan jól érezte magát ebben a szettben.

Emma Roberts

Emma Roberts James Franco mellett játszik megrontott tinit a Palo Altóban, és tökjól nézett volna ki most is, ha nem Quasimodónak öltözik.

Keira Knightley

Egyszerűen nem találjuk a szavakat erre a csillogós izére. De valószínűleg az történhetett, hogy Keira Knightley beszabadult egy celofángyárba, aztán meg találkozott a jótündérrel a Hamupipőkéből.

Hailee Steinfeld

Az új Rómeó és Júlia film Júliáját alakító Hailee Steinfeld sem egyszerű ruhát választott a Tribecára – ő nagy valószínűséggel napokon keresztül Austin Powers filmeket nézett a fesztivál előtt.

Lake Bell

Lake Bell színésznő épp terhes, de ez nem zavarta őt abban, hogy bordó macskanőjelmezt húzzon magára.

Arden Wohl

Kommentár nélkül:

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!