Ebben a heti trendben a hét legnagyobb celebeseményére tekintünk vissza, a szerdai Viva Comet díjkiosztóra, ahol annyira sok híresség volt jelen, hogy még mindig maradtak olyanok, akikre eddig külön nem is hívtuk fel a figyelmet. Ahogy a heti trendben szoktuk, ezúttal is a legkihívóbban, legizgalmasabban öltözködő nőkre koncentráltunk, közülünk választottunk ki hatot. De a végén ön is választhat: mondja meg, a hat közül ki az ön kedvence!

Iszak Eszter

Az est háziasszonya Iszak Eszter műsorvezető volt, aki sminktelenül készült az estre, és akit Anda Emília divattervező megszabadított egy problémától. Iszak Eszternek legalább azon nem kellett gondolkoznia, hogy milyen melltartót vegyen, merthogy ez alá a fazon alá nem kell ilyesmi, mert az akadályozná a gondtalan mellközvillantást. Érdekes, hogy Palvin Barbara is egy középen hasonlóan, csak sokkal kevésbé kivágott ruhában érkezett aznap, a Dívány olvasói egy emberként olvadtak el tőle (szegény Tolvai Reni rovására). Iszak Eszter fekete-áttetsző ruhája azonban továbbmegy, mert csípőtájékon sem takar túl sokat, rossz hír viszont, hogy a hajáról nekünk Balázs Pali jutott eszünkbe, szomorú szmájli. A képösszeállításban több fotót is láthat, aztán a cikk legalján lehet szavazni!

Tóth Gabi

A cikk szerzője tartozik egy kínos vallomással: nagyon bejön neki Tóth Gabi középen szétválasztott, kétfelé szétnyalt, hátul összefogott haja, mert az énekesnő úgy néz ki tőle, mint egy XIX. századi argentin hacienda nagyasszonya, amitől valamiért nyomban izgalmassá válik minden. Pánt nélküli melltartóban gálázni mondjuk eléggé XXI. századi dolog, de pont ebben a fekete csipkés darabban szintén van valami, ami a régi időket idézi, a terebélyes rakott szoknyában nemkülönben, úgyhogy az összhang példamutató. A dekoltázs plusz giganyaklánc kombó nem éppen eredeti, alább látunk majd rá még egy példát, de az biztos, hogy ha Tóth Gabinak a számai annyira izgalmasak lennének, mint ez az öltözéke, akkor egyszer érdemes lenne végighallgatni tőle egy egész albumot.

Hien

Hien egy Iszak Eszteréhez egy kicsit hasonló, szintén fekete-áttetsző ruhában érkezett a Cometre, de mint tudjuk, a színpadra a gálázós ruhában fellépni kínos, úgyhogy a Megasztár 4 felfedezettje is átöltözött az énekléshez, méghozzá gyakorlatilag cheerleadernek (azaz pomponlánynak). Dekoltázsról ugyan szó nincs, de hasvillantásról és extrarövid (bár hátul kicsit hosszabb) szoknyáról annál inkább. Ez utóbbi ruhadarab rendesen fel is libbent előadás közben, ezt is meg lehet nézni a fotókon.

Metzker Viki

A fenti képen úgy tűnik, mintha Metzker Viki egy meglepően decens kis szettben ment volna el a Cometre, de azért a jó szeműek már ennyiből is rosszat sejthetnek, mert ez a nyakba akasztós bőrizé egyértelműen a szado-mazo-kellékeket idézi, hiába van alatta egy kvázi elegáns fekete felsőrész. Az izgalmak deréktól lefelé kezdődnek, a playmate-DJ rávevős bőrszerkója ugyanis alul nem más, mint egy szíjakra hasított szoknya, ami alól rengeteg comb kivillan a vakuk fényében. Akit a látvány nem babonáz meg különösebben, azok meg filózhatnak egyet azon, hogy Metzker vajon mi mindent vitt magára a Cometre ebben a tekintélyes méretű táskában.

Radics Gigi

Most jöjjön még egy megasztáros, Radics Gigi, a két évvel ezelőtti széria győztese. Őrá gondoltunk az előbb, amikor a dekoltázs plusz giganyaklánc kombókról volt szó. Itthon kevesebben vállalják be az élénk színeket, ha öltözködésről van szó, úgyhogy a cikk hat nője közül Radics Gigi a sárga felsőért és vörös-narancs csíkos szoknyáért mindenképpen jópontot érdemel, még akkor is, ha aznap este valószínűleg Sarka Kata ultradrága ruhája volt a legélénkebb színű darab.

Cserpes Laura

Ki nézett ki a legjobban?

És a végén még egy énekesnő, tudják, Cserpes Laura volt a szintén megasztáros Fekete Dávid felesége, amíg kapcsolatuk 2012-ben tönkre nem ment. Cserpes egy kellemesen hálóingszerű ruhában vett részt ezen az eseményen, a nagyszerű egyszerűség jegyében. Többek között Mariah Carey nagy rajongója az ilyen fazonoknak: minden teljesen klasszikus rajta, kiemeli viselőjének nőies alakját, mutat egy kis dekoltázst is, de azért van benne annyi anyag, hogy a Cometnél sokkal elegánsabb eseményekre is el lehessen menni benne. Mellesleg hogy mennyire volt elegáns esemény az idei Comet, arról korábbi cikkünkből részletesebben is lehet tájékozódni, ott van még rengeteg további fotó is természetesen. De mielőtt továbbkattint, kérjük, szavazzon még egyet ezen az oldalon! Ön szerint a hat hölgy közül ki nézett ki a legjobban aznap este?

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!